Hot

POTVRDILI IZVORI

RAZVODI SE NAJPOZNATIJI SVJETSKI PAR? ‘Gotovi su, on okolo priča gluposti pa joj je prekipjelo’

Reality zvijezda je već angažirala odvjetnicu, a reper je proveo blagdane daleko od obitelji

Ako je vjerovati američkom tabloidu Page Six, Kim Kardashian i Kanye West se razvode.

Naime, nekoliko različitih izvora potvrdilo je višemjesečna šuškanja da je njihovom braku došao kraj.

“Sve drže u tajnosti, ali gotovi su”, rekao je jedan od izvora za Page Six i dodao da je Kim već angažirala odvjetnicu Lauru Wasser, jednu od najboljih odvjetnica za razvode u svijetu bogatih i slavnih.

SKIDA SE I MIJENJA IMIDŽ, OBLINE SU BUJNE, A KRPICA JE MALO: Ona je Kim Kardashian, a ovo je njenih 20 najhot fotki u 2020. 

Reality zvijezda već neko vrijeme ne nosi vjenčani prsten na ruci, a Kanye je blagdane proveo na svom ranču, daleko od ostatka obitelji.

“Kim je nagovorila Kanyeu da otiđe u Wyoming kako bi mogli započeti živjeti samostalne živote i u tišini, bez puno medijske pompe, riješiti sve detalje razvoda. Dosta joj je svega”, dodao je izvor.

Iako je Kim štitila Kanyea i pomagala mu da se nosi sa svojim bipolarnim poremećajem, sada je “puno zrelija”. “Ozbiljno se prihvatila ideje da postane odvjetnica i pokrene kampanju za reformu zatvorskog sustava. U isto vrijeme, Kanye želi postati predsjednik i okolo priča s*anja pa joj je prekipjelo”, objašnjava osoba bliska paru.

Konačni kraj?

Drugi izvor blizak reperu tvrdi da je razlog razvoda taj što se on više nije mogao nositi s reality svijetom Kardashiana. “Zasitio se cijele obitelji. Ne želi imati ništa s njima”, otkrio je.

“Već ranije su pričali o prekidu, ali ovaj put je zaozbiljno”, zaključio je isti izvor.

Par još uvijek nije odlučio kako će podijeliti imanja, novac i skrbništvo nad četvero djece, kćerima North i Chicago te sinovima Saintom i Psalmom.

Kim i Kanye vjenčali su se 2014. godine u Italiji, a reality zvijezdi ovo će biti treći razvod.

Povratak na Net.hr