KONTROVERZNA CRKVA

RAZOTKRILA SCIJENTOLOGE: Glumica šokirala detaljima o seksualnom zlostavljanju, pobačajima i nasilju

Bivša članica Scijentološke crkve će u dokumentarnoj seriji raskrinkati kontroverzne scijentologe i njihov odnos prema svojim štićenicima.

Američka glumica Leah Remini je nakon knjige Troublemaker u kojoj razotkriva Scijentološku crkvu odlučila to učiniti i putem dokumentarne serije. U seriji će razgovarati s bivšim članovima Crkve, kao što je i sama, te otkriti kontroverze vezane uz Crkvu čiji su pripadnici mnoge holivudske zvijezde poput Toma Cruisea i Johna Travolte.

NIJE BOLEST SVE ŠTO BOLI: Otkriveno što su Tom Cruise i scijentolozi radili Nicole Kidman

Osim potresnih ispovijesti o fizičkom i psihičkom nasilju te pobačajima, Leah u seriji razotkriva i nasilno ponašanje 56-godišnjeg Davida Miscavigea, poglavara zajednice.

“Poglavar scijentologije me upravo prebio”, otkriva jedan bivši član Crkve u seriji, dok je drugi ispričao kako ga je Miscaviage izudarao po licu.

VOĐE CRKVE REKLE ‘NE’: Tom Cruise zbog scijentologije ne smije viđati svoju kćer?

U dirljivom priznanju, jedna je žena priznala Remini kako ju je Crkva odvojila od vlastite obitelji.

leah-remini

Druga je pak s njom podijelila svoje traumatično seksualno zlostavljanje, piše Daily Mail.

“Imala sam 14 godina kada sam ušla u scijentologiju i imala sam šefa koji je bio 35 godina stariji i seksali smo se. Organizacija za to nije rekla ni mojoj majci, ni policiji. Sve su zataškali”, ispričala je žena.

JEZIVE FOTKE SKRIVENOG IMANJA SCIJENTOLOGA: Drže li ovdje zatočenu suprugu njihova lidera?

Na kraju serije Leah poručuje: “Borite se za svoju obitelj. Borite se za svoje kćeri i sinove. Probudite se!”

Njezin pothvat je komentirao i glasnogovornik Crkve.

“Željna pažnje zbog glumačke karijere u padu, Leah Remini mora nastaviti dalje sa svojim životom. Umjesto toga, ona zlokobno širi laži u vezi s Crkvom. Leah Remini postala je ono što je nekoć izjavila da ne želi postati, ogorčeni bivši član Scijentologije”, rekao je glasnogovornik.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr