Razlog zbog kojeg je pop diva dala otkaz dadilji je nevjerojatan!

Bivša dadilja blizanaca Mariah Carey i Nicka Cannona protiv njih podnosi tužbu zbog neplaćenih sati. U dokumentima koje je predala sudu, navodno, stoji razlog zbog kojeg je nakon tri mjeseca dobila otkaz u njihovu domu.

Simonette Da Costa čuvala je blizance Mariah Carey i Nicka Cannona od listopada 2013. godine do siječnja 2014. U dokumentima koje predala sudu, a do kojih je došao portal TMZ, stoji njena tvrdnja da je često morala ostajati raditi prekovremeno, a za to joj slavni par nikada nije platio.

Simonette tvrdi da je radila preko sto sati tjedno te da nije imala vremena ‘spavati i jesti’, a par bi je katkad zvao i usred noći, očekujući njezinu pomoć bilo kada.

Trogodišnje blizance Moroccana i Monroe prestala je čuvati kada je dobila otkaz, a razlog tomu je što im je pokazivala previše ljubavi, jer se pop diva Mariah pribojala da djecu ne zbuni oko toga tko im je majka.

Happy Easter!!!!

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Simonettina plaća iznosila je oko sedam tisuća dolara mjesečno, saznaje NY Daily News, a osim što je čuvala njenu djecu, bivša dadilja tvrdi da se brinula o Mariah i za vrijeme njenih putovanja.

Da Costa tužbom traži neisplaćen novac za prekovremene sate te naknadu za počinjenu duševnu štetu.

Ovo je druga tužba podnesena protiv ‘šefice’ Carey. U prosincu prošle godine, tužio ju je jedan od zaposlenika, jer mu je, navodno, odbijala plaćati prekovremene čak sedam godina.

Što se tiče razloga otkaza De Costi, koliko god suludo zvučao, je vjerojatan, s obzirom da je sama Mariah izjavila u radijskom intervjuu u siječnju prošle godine da često daje otkaz dadiljama upravo zbog spornog razloga.

“Mijenjam ih dok trepneš okom. Nije mi to drago, ali moram im dati otkaz ako mojoj djeci dadilje postanu važnije od mene”.

Povratak na Net.hr