TO JOJ NIJE TREBALO

RASISTIČKI ISPAD SLAVNE MANEKENKE: Ismijavala Melaniju Trump, ali nije očekivala ovakve reakcije

Slavna manekenka narugala se prvoj dami SAD-a, Melaniji Trump.

Po manekenki Gigi Hadid obožavatelji su sasuli paljbu zbog njezinih rasističkih komentara na račun prve dame SAD-a, Melanije Trump, tijekom dodjele American Music nagrada.

DOK MELANIA TRUMP UŽIVA U RASKOŠI: Pogledajte gdje živi Trumpova bivša žena

21-godišnja ljepotica odlučila se narugati Melanijinom kopiranju govora Michelle Obame pa je namjestila lažni istočnoeuropski naglasak, napućila usne i imitirala prvu damu. “Volim svog supruga Baracka Obamu. I našu djecu, Sashu i Maliju”, narugala se manekenka, referirajući se na optužbe da je supruga Donalda Trumpa kopirala Michellin govor.

2016 American Music Awards - Show
Gigi HadidFoto: KEVIN WINTER/AFP

Ovo je izazvalo žestoke reakcije na društvenim mrežama, pa su joj mnogi poručili da je ‘rasist’ i da se ‘radije drži modelinga’.

“Melania Trump je prva dama SAD-a. Ovo je bio najveći mogući oblik nepoštovanja”, oglasio se jedan korisnik Twittera, a uskoro su uslijedili brojni drugi komentari njegovih istomišljenika, dok su joj neki čak poručili neka napusti zemlju ako će biti puna nepoštovanja prema prvoj dami SAD-a.

“Volim te, curo, ali glumljenje voditeljice jednostavno ti ne ide od ruke. Radije se ti drži modelinga”, komentirala je jedna obožavateljica.

Povratak na Net.hr