PRIJETIO I NAPAO SUPRUGU?

RAJKO DUJMIĆ OPET ZAVRŠIO U REMETINCU: Iz pritvora ga dopratili u bolnicu: ‘Teško je disao i još teže se kretao’

Rajko Dujmić (64), glazbenik i jedan od osnivača grupe ‘Novi fosili’, prije tri dana je zbog novoga slučaja prijetnji te fizičkoga napada na svoju suprugu završio u Remetincu, javlja Jutarnji list.

Prijavila ga supruga, a on se ničega ne sjeća

Navodno je Dujmića policiji prijavila supruga, tvrdeći da joj je prijetio te da ju je udario. On je pak navodno tvrdio kako se čitavoga događaja uopće ne sjeća te da je bio jako pijan. Policija ga je prijavila zbog prijetnji, a istražni sudac zagrebačkoga Županijskoga suda mu je odredio istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Inače, Dujmiću ovo nije prvi puta da je prijavljen zbog napada na suprugu. Prije četiri godine, u rujnu 2015. godine bio je pritvoren u Remetincu gotovo zbog iste stvari. Tada mu je na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu izrečen kazneni nalog kojim je osuđen na šest mjeseci zatvora s dvogodišnjim rokom kušnje. No, kako piše Jutarnji list, Dujmić se usprotivio tome nalogu te je nakon suđenja pravomoćno oslobođen.

Došao u bolnicu u pratnji pravosudnih policajaca

Kako navodi 24sata.hr, Dujmić je u četvrtak navečer bio u zagrebačkoj bolnici ‘Dr. Fran Mihaljević’ u pratnji dva pravosudna policajca.

– Nisu se odvajali od njega nijednog trenutka. Kad je išao u čekaonicu, oni su išli s njim, kad je bio ispred bolnice, oni su bili s njim, kad je ulazio na pregled unutra, oni su ušli s njim – kazao je čitatelj za 24sata i dodao: ‘Teško je disao i još teže se kretao. Čini se da je lošeg zdravstvenog stanja’.

Njegova supruga Snježana nije htjela dati izjavu.

Povratak na Net.hr