PRIJAVIO IH JE

RADE ŠERBEDŽIJA ŽRTVA JE HAKERA NA FACEBOOKU: ‘Ovo je moje upozorenje da netko možda ipak ne nasjedne prevarantima…’

Rade se trenutno nalazi na filmskom festivalu u Izmiru u Turskoj, a u Istru se, kaže, vraća za par dana

Rade Šerbedžija svojim pratiteljima na Facebooku priopćio je da su prevaranti napravili njegov lažni profil. Slavni glumac u objavi koju je naslovio “Važno! Prevara…” istaknuo je kako je prijavio problem te je zamolio svoje fanove da budu na oprezu.

SNIMKA KOJA JE MNOGE DIRNULA DO SUZA: Rade Šerbedžija izveo legendarnu Arsenovu pjesmu: ‘Ovo je melem za dušu…’

“Dragi moji, izgleda da je netko napravio lažni profil koji jako sliči na moj i s mojim imenom i fotografijama i obavještava ljude da su dobitnici nagradne igre ili traži novce. Naravno, to nema veze sa mnom. Ali ovih dana mi se više prijatelja javilo da su navodno od mene dobili takve poruke. Tome će valjda brzo kraj jer sam prijavio problem, ali molim vas u međuvremenu podijelite ovo moje upozorenje da netko možda ipak ne nasjedne prevarantima… A ja vam šaljem i video pozdrav iz Izmira”, napisao je.

Rade se trenutno nalazi na filmskom festivalu u Izmiru u Turskoj, a u Istru se, kaže, vraća za par dana. Također, najavio je kako će svojim fanovima slati nove pjesme i poeziju.

RADE ŠERBEDŽIJA O ODNOSU S OCEM: ‘Gasio bi televizor kad bi prikazivali neki moj film, bio sam ponosan kad mi je objasnio zašto’

“Pojavili su se neki hakeri koji su upali na moju Facebook stranicu. To mi je javio prijatelj iz Sarajeva koji je i postavio tu moju stranicu. Želim vas obavijestiti da oni, pored svih gluposti što rade, traže i brojeve kartica mojih pratitelja. Molim vas, da ne nasjedate na takve stvari, ja se time nikada nisam bavio niti ću se baviti u životu”, rekao je Rade.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr