Prva fotografija kćerkice Tanje Dragović i Vlahe Arbulića

Vlaho Arbulić na Instagramu se pohvalio prvom fotografijom kćerkice Luce koju je dobio s Tanjom Dragović, bivšom suprugom Gorana Ivaniševića.

‘Ljubav’, napisao je Vlaho Arbulić na Instagram profilu uz fotografiju koju je objavio i tako pokazao prvu fotografiju kćerkice Luce.

Sretnom i ponosnom tati putem društvene mreže stižu i čestitke povodom rođenja djevojčice.

Tanja Dragović (36), manekenka i bivša supruga Gorana Ivaniševića treće je dijete, djevojčicu Luce, rodila 1. listopada.

Iz braka s Ivaniševićem ima dvoje djece, kćer Amber Mariju (11) i sina Emanuela (6).

Vlaho je putem društvene mreže objavio i sretnu vijest da je postao tata.

‘Žao mi je nekih prijateljstava koja sam zapostavio i vremena koje nisam uspio posvetiti dragim ljudima u proteklih nekoliko mjeseci ulažući svaku sekundu vremena i svaki atom snage u gradnju što boljeg mikrosvijeta za ovo Božje stvorenje koje držim u svojim rukama. Bilo je puno lijepih trenutaka s dobrim ljudima, ali i zlih jezika u teškim trenucima. Sve to postalo je nevažno i prolazno kada se pojavila mala Luce. Tako mala, a tako jaka svjetlost. A ta svjetlost pojavila se puno prije današnjeg dana. Tijekom ovih devet mjeseci, kroz svaku žrtvu i kušnju svojih roditelja, jačala je do danas, a jačat će i dalje dok u njoj kuca to malo snažno srce koje od početka prkosi svemu osim ljubavi, ljubavi iz koje je nastalo, i ljubavi u kojoj će rasti’, napisao je ponosni tata Vlaho Arbulić (24) na Facebook profilu.

Povratak na Net.hr