GADOSTIMA NEMA KRAJA

PROGOVORIO I BIVŠI VOZAČ H. WEINSTEINA: ‘Ta svinja se seksala s nekom djevojkom dok je njegova trudna žena spavala u susjednoj sobi’

Bivši je vozač kontroverznog filmskog mogula otkrio pojedinosti iz njegove mračne prošlosti. Jednom je gazdinu seksualnom činu prisustvovao i on sam, ali samo kao promatrač u automobilu.

Optužbe na račun Harveyja Weinsteina (65) samo se slažu. I dok se popis žena koje su producenta optužile za silovanje ili seksualno uznemiravanje drugog tipa polako popunjava, sada se javio i jedan muškarac, iznoseći dodatno prljavo rublje.

Riječ je o Weinsteinovu bivšem vozaču, koji je bio prisutan tijekom jednog spolnog čina svoga šefa. Mickael Chemloul (56) ispričao je za The Sun da je jednom “svinja”, kako on voli nazvati dotičnoga, imala seks sa ženom u automobilu, a ona je zapomagala neka je ne ozlijedi.


Nakon toga čina u automobilu, mladu je djevojku odveo svojoj kući, gdje su se opet seksali, i to u trenutcima dok je njegova trudna supruga Georgina Chapman spavala u susjednoj sobi.

TV VODITELJICA ISPRIČALA KAKO TOČNO OPERIRA LJIGAVI H. WEINSTEIN: ‘Ova priča mogla bi srušiti Hollywood’

Vozač je otkrio i da je Weinstein jednom umalo preminuo uslijed napadaja želudca na rođendanskoj proslavi kod bivšeg supermodela Naomi Campbell, nakon što je malo pretjerao sa švedskim stolom pa je završio na hitnoj operaciji.

Chemloul, kojega je ozloglašeni filmski mogul jednom pretukao zbog dviju prostitutki, kaže kako je u njegovu Mercedesu uvijek bilo Viagre, a da bi gazda drhtao svaki put kada bi bio u društvu neke ljepotice.

“Toga dana u Cannesu Weinstein je u automobil ušao s privlačnom djevojkom između 25 i 30 godina kako bi se s njome seksao. Čuo sam da je žena zapomagala neka je ne ozlijedi”, priča Chemloul.

Bivši zaposlenik kaže kako su njih dvoje najprije bili na luksuznoj zabavi na jahti, a potom ih je on prema naredbi odvezao u hotel, gdje su unajmili sobu.

“Ušao sam i vidio njezinu glavu među njegovim nogama, a on ju je držao za kosu. Znao sam da Georgina neće doći na zabavu jer se zbog trudnoće osjećala umorno”, nastavlja bivši vozač.

Weinstein je, otkriva, s nepoznatom djevojkom bio do pet sati ujutro, a potom se vratio svojoj trudnoj supruzi. Kaže kako ga je Georgina osobno zvala oko 4.30 da provjeri gdje joj je suprug u to gluho doba noći.

“Bio sam u nezgodnom položaju. Jedino čega sam se mogao dosjetiti tada jest da joj je muž na poslovnom sastanku s partnerima. Bio sam prisiljen lagati”, prisjeća se Chemloul, koji je napisao knjigu pod nazivom “Posljednje čudovište Hollywooda”.

Povratak na Net.hr