banner

HAGEN MILLS

PROBLEMATIČNI GLUMAC (29) RANIO JE MAJKU SVOJE ČETVEROGODIŠNJE KĆERI, A POTOM SE UBIO: ‘Upucana je u prsa i ruku’

Ericina majka i kći bile su kod kuće tijekom pucnjave, no, na sreću, one nisu ozlijeđene

Glumac Hagen Mills (29) ubio se nakon što je upucao i ranio majku svoje četverogodišnje kćeri u njihovom domu u Mayfieldu, javlja Sky News.

Policajci iz policijske uprave Mayfield u američkoj državi Kentucky pozvani su u utorak navečer, a ispred kuće ih je dočekala Erica Price (34).

Upucana je u prsa i ruku te je rekla policajcima da ju je Mills ustrijelio te da se on nalazi u kući. On je proglašen mrtvim na mjestu događaja, a Price je u bolnici u stabilnom stanju.

Njezina majka i kći bile su kod kuće tijekom pucnjave, no, na sreću, one nisu ozlijeđene.

Motiv napada je nepoznat

Policija je priopćila kako je Millsov motiv napada nepoznat te je potvrdila je da se incident tretira kao pokušaj ubojstva i samoubojstvo.

Mills je u ponedjeljak pušten iz zatvora Graves u okrugu Kentucky nakon što je 30. ožujka uhićen te optužen za silovanje i sodomiju, kao i otmicu te posjedovanje metamfetamina, piše Daily Mail.

Rođen u Kentuckyju, a u Los Angeles se preselio kako bi ostvario glumačku karijeru. Godine 2016. pojavio se u prvoj epizodi serije “Baskets” u kojoj je glumio i Zach Galifianakis.

Glumio je u filmu “Bonnie & Clyde: Justified” iz 2013. godine, a nedavno je ostvario sporednu ulogu u neovisnom horor filmu “Starlight” koji bi se trebao početi prikazivati u kolovozu.

Povratak na Net.hr