Hot

BAKA PRASE

PRIVEDEN POPULARNI SRPSKI YOUTUBER: Vozio se u skupocjenom automobilu za vrijeme policijskog sata

Mladi srpski YouTuber jako je popularan i u Hrvatskoj

Baka Prase, jedan od najpopularnijih regionalnih YouTubera, uhićen je u Srbiji jer je prekršio zabranu kretanja za vrijeme policijskog sata, piše Kurir.

Zaustavljen je na cesti u svom skupocjenom Porscheu kojim se često hvali na društvenim mrežama.

NAJPOZNATIJI SRPSKI YOUTUBER ZARADIT ĆE NA KORONAVIRUSU: Pustio u prodaju svoje zaštitne maske i rasprodao ih u manje od 24 sata

Policija ga je zaustavila u blizini kuće, a on je uhićen. Srpski mediji prenose da je automobil njemačkih registarskih oznaka ostavljen na mjestu gdje je YouTuber zatečen u prekršaju.

KAD INFLUENCERI POSTANU GLUMCI: Klinci su uzbuđeni zbog novog filma, a mi smo pred kameru priveli vodeće influencere iz regije

Baka Prase, pravim imenom Bogdan Ilić, ubrzo se oglasio i fanovima poručio da nema razloga za brigu.

“Istina je, zakasnio sam samo tri minute. Policija me je zaustavila blizu moje kuće, u 17.03 sati i odveli su me u stanicu, ali sam vrlo brzo pušten”, potvrdio je 23-godišnji YouTuber za Blic.

Baka Prase na Instagramu ima gotovo milijun pratitelja, a na YouTubeu milijun i pol. Karijeru je započeo komentiranjem video igara, a u posljednje vrijeme snima rap pjesme. Tako je njegov singl ‘Korona’ prošlog tjedna bila najslušanija pjesma na YouTubeu u Hrvatskoj i Srbiji.

Povratak na Net.hr