ZAJEDNO SU ŠETALI

PRINČEVI WILLIAM I HARRY SU SE IPAK POMIRILI? Uhvaćeni su kako razgovaraju nakon sprovoda svog djeda

Braća su razgovarala nakon spontane odluke nekih članova kraljevske obitelji da se vrate do dvorca Windsor

Princ William i Harry razgovarali su dok su danas odlazili s pogreba djeda Philipa koji se je održao dvorcu Windsor. Otuđena braća su se prvi put nakon više od godinu dana zajedno pojavila u javnosti.

[FOTO] PRINC PHILIP POKOPAN JE NAKON DIRLJIVE CERMONIJE: Kraljica i princ Charles bili su shrvani su tugom

Prinčevi su razgovarali dok su izlazili iz kapelice sv. Jurja nakon službe danas poslijepodne, a ranije su sudjelovali u pogrebnoj povorci, a između njih bio njihov rođak Peter Philips.

Braća su razgovarala nakon spontane odluke nekih članova kraljevske obitelji da se vrate do dvorca Windsor, a odlučili su se prošetati umjesto da idu službenim automobilima koji su im bili na raspolaganju, piše Daily Mail.

ProfimediaFoto: Profimedia

Ne zna se o čemu su pričali

Britanski mediji javljali su kako Harry i William nisu prozborili niti riječi otkako je Harry došao iz Amerike na djedov sprovod prije nekoliko dana. No, veliki dio javnosti ponadao se da će se braća ipak pomiriti.

Unatoč činjenici da su na djedovu sprovodu bili razdvojeni, čini se da su William i Harry spremni izgladiti sve nesuglasice. No, nije poznato o čemu su pričali dok su koračali prema dvorcu.

Danas su Harry i William prvi put viđeni zajedno od ožujka 2020. godine kada su s ostalim članovima kraljevske obitelji bili u Westminsterskoj katedrali, a tada jedva da su se mogli pogledati u oči.

PRIJE POSLJEDNJEG ISPRAĆAJA SVOG VOLJENOG SUPRUGA, KRALJICA JE MNOGE DIRNULA: Podijelila je dosad neviđenu fotografiju

Njihove nesuglasice kulminirale su nakon što je Harry sa suprugom Meghan Markle dao intervju Oprah Winfrey u kojem su iznijeli niz optužbi na račun kraljevske obitelji.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr