POSLJEDNJI POZDRAV

PRINČEVI HARRY I WILLIAM OPROSTILI SE OD DJEDA DIRLJIVIM RIJEČIMA: ‘Čovjek dužnosti i velikog smisla za humor’

Princ Harry ocijenio je da je njegov djed bio ‘čovjek dužnosti, časti i snažnog smisla za humor’

Princ William odao je u ponedjeljak počast svojem djedu, princu Philipu, koji je umro u petak u dobi od 99 godina, opisavši ga kao “iznimnog” čovjeka, dok je njegov brat Harry djeda nazvao “čovjekom dužnosti, časti i velikog smisla za humor”.

STIGAO U DOMOVINU BEZ SUPRUGE MEGHAN: Princ Harry doputovao u London na djedov pokop

Kensingtonska palača objavila je u ponedjeljak fotografiju princa Philipa, vojvode od Edinburgha, kako sjedi s Williamovim sinom, princom Georgeom, snimljenu u Norfolku 2015.

“Sretan sam ne samo što sam imao njegov primjer da me vodi, nego i njegovu trajnu prisutnost sve do svoje odrasle dobi – i u dobrim vremenima i u najtežim danima”, rekao je William.

‘Bio je izniman čovjek’

Dodao je da je zahvalan na njegovoj dobroti prema Kate, njegovoj supruzi i vojvotkinji od Sussexa, te na “posebnim sjećanjima” koja će njegova djeca imati za pradjeda, kao i na njegovu “nestašnu smislu za humor”.

“Moj djed bio je izniman čovjek i dio iznimne generacije… Nedostajat će mi, ali znam da bi on želio da nastavimo dalje živjeti”, dodao je.

Princ Harry ocijenio je da je njegov djed bio “čovjek dužnosti, časti i snažnog smisla za humor”.

PRINC ANDREW PRED KAMERAMA PRVI PUT NAKON EPSTEINOVOG PEDOFILSKOG SKANDALA: Evo što je rekao na misi za princa Philipa

U priopćenju, vojvoda od Sussexa, koji se radi pogreba u subotu vratio iz Kalifornije u Britaniju prvi put otkako je okrenuo leđa monarhiji, pozdravio je princa Philipa kao “stijenu neupitne predanosti za Njezino Veličanstvo, kraljicu” Elizabetu II.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr