BILO MU JE TEŠKO

PRINC HARRY PROGOVORIO – EVO ZAŠTO JE NAPUSTIO KRALJEVSKU OBITELJ: ‘Napravio sam ono što bi napravio svaki otac i suprug’

Princ je rekao kako planira i dalje biti isti čovjek kakav je bio dok je izvršavao kraljevske dužnosti

Princ Harry (36) u “The Late Showu s Jamesom Cordenom” progovorio je o svojoj odluci da kraljevski život u Engleskoj ostavi iza sebe. Otkrio je neke od razloga zašto se sa suprugom Meghan Markle i sinom Archiejem preselio u Los Angeles, piše magazin People.

U iskrenoj ispovijesti Harry je istaknuo kako nikada neće otići od svoje obitelji ili se pokolebati u svojoj predanosti pomaganju drugima.

KAKO ĆE SE ZVATI DRUGO DIJETE MEGHAN I HARRYJA? Kladionice već nagađaju o imenu, evo koje je u vodstvu

“Nikad nisam otišao od obitelji, samo sam se povukao s kraljevskih dužnosti”, pojasnio je.

Uništili su mu mentalno zdravlje

“Živjeli smo u zaista teškom okruženju. Svi znamo kakvi britanski mediji mogu biti. To je uništilo moje mentalno zdravlje. To je bilo toksično okruženje, pa sam napravio ono što bi učinio svaki suprug i otac: odveo sam svoju obitelj daleko od toga”.

Princ je rekao kako planira i dalje biti isti čovjek kakav je bio dok je izvršavao kraljevske dužnosti.

“Kakve se god odluke budu donosile glede toga, nikada neću otići od kraljevske obitelji. Uvijek ću pridonositi. Moj život pripada služenju i to se neće promijeniti gdje god da živim na svijetu”.

Potpuno su se odvojili od kraljevske obitelji

Buckinghamska palača prošlog petka objavila je da su se princ Harry i njegova supruga Meghan potpuno razdvojili od britanske kraljevske obitelji.

MEGHAN I HARRY POTPUNO SE RAZDVOJILI OD BRITANSKE KRALJEVSKE OBITELJI: ‘Više se ne vraćaju na dužnost aktivnih članova…’

“Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa potvrdili su Njezinu Veličanstvu kraljici da se više ne vraćaju kao aktivni članovi kraljevske obitelji. Iako su svi tužni zbog te odluke, vojvoda i vojvotkinja i dalje su voljeni članovi obitelji”, priopćili su tada iz palače.

“Svi možemo živjeti život služeći. Služenje je univerzalno”, uzvratili su Harry i Meghan preko svog glasnogovornika.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr