ŽIVOTNI UDARAC

PRIJATELJI ZABRINUTI ZA TAJČI NAKON SMRTI SUPRUGA: Boje se da će pasti u depresiju: ‘Iscrpljena je i shrvana…’

Prijatelji nekad slavne Tajči zabrinuti su za nju nakon što joj je preminuo suprug. Pjevačica je potpuno iscrpljena od brige za supruga i obitelj posljednjih nekoliko mjeseci.

Tatjana Matejaš Cameron jučer je obavijestila svoje prijatelje i obožavatelje da je njen suprug Matthew Shane Cameron preminuo od karcinoma s kojim se borio nekoliko mjeseci.

Prijatelji pjevačice zabrinuti su kako će dalje nakon tako velikog gubitka. Suprugova ju je bolest jako iscrpila. Tajči je nastupima skupljala novac za njegovo liječenje te istovremeno vodila brigu o  njihova tri sina. Njeni najbliži zato se boje da će pasti u depresiju, kojoj je sklona.


“Tajčinog supruga pamtim kao muškarca jako posvećenog obitelji, redatelja koji je brinuo o svakom segmentu Tajčine karijere. Tajči, nažalost, sad treba sama dalje”, rekao je Edwin Softić, Tajčin prvi menadžer za 24 sata.

Matthew je u veljači saznao da boluje od nepušačkog karcinom pluća. Liječio se novim oblicima terapija, no ništa nije pomoglo protiv opake bolesti.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr