TATINA INSPIRACIJA

PREPOZNAJETE LI JE? Mala kćerkica slavnog pjevača izrasla je u pravu ljepoticu

Biste li je prepoznali?

Slavni reper Eminem, ili The Real Slim Shady, proslavio je cijelu svoju obitelj kroz svoje popularne rime tijekom devedesetih godina, doduše ne zbog pretjerano pozitivnih razloga.

NAPUSTILI SU ME: Eminemova šogorica pronađena mrtva, predozirala se heroinom

Njegova kći Hailie Mathers, čijeg se glasića sjećamo iz pjesamaMockingbird’, ’97 Bonnie and Clyde’ i, naravno, ‘Hailie’s Song’ sada je odrasla djevojka i vjerojatno je ne biste ni prepoznali.

A post shared by Hailie Scott (@hailiescott1) on

Eminemova kći, koja se čak našla i u Guinnessovoj knjizi rekorda kao najmlađa izvođačica R&B pjesme, budući da je tada imala samo 6 godina i 210 dana, uvijek se nekako provlačila kroz svaki očev album, bilo da se radi o sudjelovanju u pjesmama ili samo kao inspiracija.

Otkako se rodila, Hailie je dio očeve reperske karijere, a iako se on u svojim pjesmama obrušio na mnoge, o Hailie je uvijek pjevao s obožavanjem.

Slavni je reper kćer dobio s bivšom djevojkom Kim Scott 1995. godine, a njih su se dvoje dvaput vjenčavali i razvodili. Pritom se uvijek vodila bitka oko starateljstva nad kćerkicom.

“Otac i majka su me inspirirali da budem osoba koja jesam i dali su mi svu potrebnu podršku kako bi postigla ovo što sam postigla”, jednom je prilikom izjavila Hailie.

Osim toga, Hailie je na svojoj maturalnoj večeri bila proglašena ‘kraljicom večeri’.

A post shared by Hailie Scott (@hailiescott1) on

 

Povratak na Net.hr