'BOSANSKI CLOONEY'

PREPOZNAJETE LI DEČKA S FOTOGRAFIJE? Sada rastura u Ljubav je na selu, a nekada je ovako izgledao

Zbog sličnosti s holivudskim glumcem, Hakija je dobio nadimak ‘Bosanski Clooney’

Hakija Špago iz Konjica donedavno je svake večeri bio na malim ekranima tijekom emitiranja 12. sezone emisije “Ljubav je na selu”, gdje je na svojoj farmi u Konjicu ugostio Marijanu Črlenec, Nikolinu Sajević i Ines Petrić, ne bi li među njima pronašao partnericu s kojom bi proveo život.

HAKIJA DOKAZAO DA JE ‘BRAK NA PRVU’ MOGUĆ: ‘Znamo se tek mjesec dana, ali ona je prava, sve je dogovoreno s matičarom!’

Atraktivni Hakija zbog svog je izgleda dobio nadimak “Bosanski Clooney”. Naime, mnogi gledatelji primijetili su da farmer sliči slavnom glumcu, Georgeu Clooneyju, a Hakija je bio vrlo zgodan i u mlađim danima. To se može zaključiti po fotografiji iz 2011. godine, a za RTL.HR ispričao je i kako je fotografija nastala.

Facebook/Hakija Špago

“Fotografija je snimljena u okolici Frankfurta, na jednoj benzinskoj postaji. Imam prijatelje po cijelom svijetu, pogotovo u posljednjih 10, 11 godina koliko se bavim raftingom, pa sam mnogo putovao. Nije se dogodilo da netko dođe na rafting i ne ostavi svoj kontakt i onda otputujem k njima.

Tako je i ova fotografija nastala u posjetu prijateljima”, rekao je Hakija, koji ljubav nije pronašao u emisiji, no ona mu je ipak u tome pomogla. Naime, vidjevši ga na televiziji, javila mu se djevojka s kojom je sada u sretnoj vezi, a nedavno su se i zaručili.

STRASNI POLJUPCI S HAKIJOM NEKE SU ZGROZILI, PALE SU I UVREDE, ALI MARIJANA TVRDI: ‘Evo, neka stoji da sam se ja zaljubila!’

To se nije dogodilo, no Hakija je ipak sretan: pronašao je djevojku, a nedavno je za RTL.HR otkrio i da se zaručio!

Povratak na Net.hr