banner

IGOR BOLTEK

PREMINUO DUGOGODIŠNJI MENADŽER GORANA BARETA: Kolege se opraštaju na društvenim mrežama

Vijest je potvrdila Hrvatska glazbena unija na svojim stranicama

Preminuo je Igor Boltek, dugogodišnji menadžer Gorana Bareta. Vijest je potvrdila Hrvatska glazbena unija na svojim stranicama, a od glazbenog menadžera se opraštaju kolege na društvenim mrežama.

“Poštovani članovi i članice HGU-a, kolege i suradnici, u dubokoj boli javljamo da nas je napustio jedan od naših najistaknutijih glazbenih menadžera i znalaca, Igor Boltek, nakon kratke i teške bolesti. Detalje o pogrebu objavit ćemo uskoro”, stoji u objavi HGU-a.

“Napustio nas je naš dugogodišnji dragi prijatelj i manager grupe, Igor Boltek. Igore, hvala ti na svemu i počivaj u miru”, stoji na Facebook stranici Gorana Bareta i Majki.

Od Igora Bolteka se oprostila i diskografska kuća Croatia Records.

“Napustio nas je naš dragi prijatelj, poslovni suradnik i dugogodišnji menadžer Gorana Bareta & Majki – Igor Boltek. Igore, bio si duša od čovjeka i vjerujemo da negdje gore oko sebe okupljaš divne ljude baš kao što si to radio i za svoja života. Hvala ti na svemu”, poručili su.

Vijest je pogodila i glazbenika Ivicu Propadala. “Večeras nas je napustio naš drugar Igor Boltek. Skroman, nenametljiv, tih… Počivaj u miru, dragi prijatelju”, napisao je.

Povratak na Net.hr