Nakon više pokušaja da spasi vezu, napokon joj prekipjelo i ostavila ga

Djevojci Chrisa Browna, Karrueche Tran, napokon je prekipjelo. Mediji pišu da ga je ostavila, no ono što iznenađuje je njegova reakcija na prekid s djevojkom s kojom je bio nešto više od godinu dana.

Iako se već pisalo da je ljubav između manekenkeKarrueche i Chrisa već odavno pukla, par je viđen skupa nekoliko puta nakon toga, no glasine o tome da Karrueche više ne može podnijeti Chrisovo ponašanje nisu minule. No, pisalo se da manekenka pokušava ostati uz njega bez obzira na sve.

Nakon glasina o tome da ju je varao dok je bio u rehabilitacijskom centru te da dobiva seksi poruke od drugih žena, posljednji trač je da Chris nije baš prebolio svoju bivšu, Rihannu.

Reper je, navodno, po internetu gledao fotke sebe i Rihanne, nakon čega je Karrueche prekipjelo. Prije toga, izvor za američke tabloide izjavio je da Karrueche smatra da si Chris uništava život učestalim partijanjem i neradom po pitanju glazbene karijere.

No, nakon vijesti o njihovom prekida, Chris Brown je fotografiran s Karruechinom prijateljicom na svojoj jahti u St. Tropezu. TMZ piše da Karrueche nije ljubomorna, već je jednostavno promijenila broj telefona kako je Chris više ne bi mogao kontaktirati.

Povratak na Net.hr