OMRŽEN ZBOG NEVJERE

PRED TRISTANOM SU TEŠKA VREMENA: Iako je postao otac, sreću mu kvare prijetnje smrću i mržnja Khloeine obitelji

S obzirom na to da je postao otac, ali ga svi mrze jer je prevario Khloe, za Tristana je današnji dan pravi emocionalni lunapark.

Tristan Thompson je napustio bolnicu u Clevelandu, u kojem je Khloe Kardashian rodila njihovo prvo dijete, gotovo 12 sati nakon što je djevojčica stigla na svijet.

Košarkaš je snimljen kako napušta bolnicu, u kojoj je na porodu bila čitava Khloeina obitelj: sestre Kim i Kourtney, majka Kris i prijateljica Malika Haqq. S obzirom na nedavne događaje odnosno snimke koje dokazuju da je igrač Cleveland Cavaliersa prevario Khloe u (najmanje) dva navrata – prije šest mjeseci i prije nekoliko dana – Tristan je imao štošta za objasniti kako svojoj djevojci tako i njenoj obitelji.

Čitav svijet je bijesan na košarkaša ne samo zato što je prevario trudnu Khloe, nego zato što je dopustio da ga paparazzi snime i tako je osramotio. Stanovita Stephanioe čak tvrdi da je trudna s njim, a na Instagramu je objavila i snimke koje navodno pokazuju Zbog toga su mu na društvenim mrežama počele stizati prijetnje smrću.

Jesu li on i Khloe uspjeli izgladiti stvari, nije poznato, no svakako nas očekuje odlična sapunica.

Povratak na Net.hr