Hot

DO DUGO U NOĆ...

KANDIDATKINJA DESETE SEZONE NA ZABAVI U ‘LJUBAV JE NA SELU’: Maja Švaljug otkrila da su ona i Neven prijatelji, došla mu je pružiti podršku

Zabava dobrodošlice kod Nevena nije prošla bez još jednog poznatog lica. Riječ je o kandidatkinji desete sezone showa ‘Ljubav je na selu’

Do dugo u noć trajala je zabava Nevena Landeka na farmi u Opatincu. Djevojke Samantu, Vjeranu i Marijanu iznenadio je tulumom uz tamburaše, a na imanje je pozvao i prijatelje koji su mu davali ljubavne savjete, piše RTL.

Na zabavi se našlo još jedno poznato lice, a riječ je o Maji Leni Švaljug. Ona je sudjelovala kao kandidatkinja u desetoj sezoni showa. Ostala je upamćena po svojim simpatičnim šalama.

JESTE LI ZNALI DA JE BAHRA ‘MODNA KREATORICA’? Radmilina haljina nije joj se svidjela: ‘Ovo je staromodno, nije imidž’

Prijatelji su

Maja je Nevenu odlučila pružiti podršku u potrazi za srodnom dušom. Istaknula je kako su prijatelji te da se poznaju godinama.

“Nevena znam već duže vrijeme i s prijateljima i prijateljicama sam mu došla pružiti podršku. Puno mu je to značilo”, rekla je Maja. Istaknula je kako je ona trenutno u sretnoj vezi.

ZORANOVE DJEVOJKE NA TESTU: Njegova kći dolazi upoznati kandidatkinje i dati svoj sud

“Vjerana mi se čini kao najbolja cura za njega. Ona je bila tamo najrealnija, najsimpatičnija i stvarno je žena uskakala svuda. Barem taj dan dok smo mi bili. Ništa joj nije bilo teško… A i brzo se uklopila sa svima nama, što sam iskreno mislila da neće nijedna od njih, ali prevarili smo se”, zaključila je Maja Lena.

Sve o RTL-ovom showu ‘Ljubav je na selu’ možete čitati na RTL.hr-u.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr