ISTRAGA JE U TIJEKU

POZNATI PJEVAČ JU JE SILOVAO KAD JOJ JE BILO 14 GODINA: ‘Bila sam zbunjena, nisam znala zašto me boli’

Žrtva je u vrijeme navodnog napada imala 14 godina. Navodni počinitelj poznata je pop zvijezda i boji se za svoj ugled jer je na internetu procurio njegov identitet.

Neimenovana britanska pop legenda je pod policijskom istragom zbog navodnog silovanja 14-godišnje djevojčice, piše Mirror.

Pjevač je prestrašen jer se internetom dijeli video u kojem navodna žrtva imenuje svog napadača. Iako još nije uhićen, ispitan ili optužen, brine se da će mu te optužbe uništiti reputaciju, pišu britanski mediji.

Napad se navodno dogodio 1970-ih godina nakon koncerta. Po djevojku i njezinu 13-godišnju prijateljicu koje su stajale u prvom redu došao je tjelohranitelj i pozvao ih na druženje s pop zvijezdom u hotel. Misleći kako će dobiti autogram, pristale su.

U hotelu su bili još jedan muškarac i žena, oboje poznate osobe. Tinejdžerica je pozirala s pjevačem za fotografiju na balkonu. On je na sebi imao kratki bijeli ogrtač, a upravo se jedna od tih fotografija širi internetom.

‘Nisam znala zašto me boli’

Navodna žrtva za The Sun je ispričala što se dogodilo te kobne večeri. Pjevač joj je, kaže, dao da pije šampanjac, što je bio njen prvi susret s alkoholom. Nakon dviju čaša, pjevač ju je bacio na krevet.

“Skinuo me i ono što je počelo kao maženje ubrzo je postalo bolno i grubo, nimalo ugodno. Bila sam zbunjena i nisam mogla shvatiti odakle bol dolazi. Bila sam tupa i nisam se mogla micati. Čula sam samo kako mi je govorio ‘opusti se, neće boljeti ako se opustiš'”, ispričala je žrtva, danas žena u pedesetima, dodavši kako je mislila da ona njemu nanosi bol jer je napravio čudnu grimasu, vjerojatno kada je doživio orgazam.

Postala je opsjednuta njime

Kada je napustila sobu, sjetila se da nije uzela autogram pa se vratila. Glazbenik ju je pogladio po licu i rekao joj da će se čuti. Žrtva kaže kako je tek kada se tuširala shvatila da je puna modrica, no bojala se reći obitelji i prijateljima što se dogodilo jer je imala strogog oca.

Žrtva je, tvrdi, nakon napada postala opsjednuta pjevačem te nije mogla ostvariti normalan odnos s muškarcem. Prvi ga je put prijavila Scotland Yardu 2013. godine, no slučaj nije bio u njihovoj nadležnosti jer je bio počinjen u inozemstvu. Službena je istraga prvi put otvorena 2014. godine, ali je zatvorena nakon šest mjeseci. Ponovo je otvorena prošli mjesec.

Povratak na Net.hr