'BOMBA' U MEDIJIMA

POZNATA GLUMICA U SKANDALU ŽIVOTA, ISCURILI PRLJAVI DETALJI: Suprug ju je zatekao u krevetu – sa svojim ocem?!

‘Njih su se dvoje upustili u aferu svega nekoliko dana nakon što joj je on postao svekar’

Život turske zvijezde sapunica Gökçe Bahadır zaista je u nekim trenucima izgledao poput scenarija serija u kojima glumi. Glumica se nedavno požalila kako nema sreće u ljubavi, a procurili su i detalji o njezinu bivšem suprugu, glumcu Aliju Sunalu (43). Par se vjenčao 2011., a brak im je potrajao samo godinu dana.

Skandalozan uzrok razvoda

“Ušli smo u brak iz velike ljubavi, ali odlučili smo se razići jer nam se putevi razilaze”, izjavila je tada Bahadır, ali detalje bračnih problema nije otkrivala. No, sada je izvor blizak glumici “propjevao” i šokirao javnost informacijom da se njihov brak raspao jer je suprug Gökçe uhvatio u ljubavnom klinču sa svojim ocem Kemalom Sunalom.

“Pokojni Kemal bio je veliki zavodnik. Njih su se dvoje upustili u aferu svega nekoliko dana nakon što joj je on postao svekar. Među njima je dugo postojala fatalna privlačnost, a nije ju spriječila ni činjenica što je bio stariji od nje 30 godina”, otkrio je izvor za turske medije.

View this post on Instagram

O zaman başlasın merdiven pozları 🔙

A post shared by Gökçe Bahadır (@gokce.bhdr) on

Tek sad dospjelo u javnost

Šuška se kako je ljubavnike raskrinkao upravo Ali, koji je u to vrijeme bio na putu, ali se, kako to biva i u sapunicama, vratio kući dva dana ranije. Prvo je vidio očev automobil u svojemu dvorištu, a potom ih je zatekao gole u dnevnome boravku.

View this post on Instagram

Kavuşmak 🤗🤗🤗 #Narkızım

A post shared by alisunal (@alisunal) on

Navodno su svi zajedno uspjeli donijeti odluku kako će tu tajnu držati za sebe kako ne bi došlo do raskola u cijeloj obitelji. Ali, eto, netko je to sada odlučio iznijeti u javnost, a glumica, koju smo pratili u seriji “Osveta u štiklama”, zbog toga proživljava pravu dramu.

View this post on Instagram

#tbt ❄️

A post shared by Gökçe Bahadır (@gokce.bhdr) on

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr