TRI, DVA, JEDAN - PECI!

POVRATAK ‘HRVATSKE OPRAH’: Sanja Doležal preuzima voditeljsku ‘kuhaču’ i vraća se na RTL

Od ove jeseni nova adresa omiljene voditeljice i pjevačice Sanje Doležal je kuća u kojoj je i započela televizijsku karijeru.

Sanjin prvi povratnički projekt za RTL je slastičarsko-natjecateljski show Tri, dva, jedan – peci!, nad kojim će preuzeti voditeljsku palicu.

„Jako sam sretna i veselim se povratku na RTL. Upravo sam u tom eteru ostvarila svoje najveće televizijske uspjehe. Sigurna sam da će se to sad ponoviti“, kazala je uspješna Sanja Doležal, glazbenica s karijerom dugom 35 godina te jedno od najpoznatijih, najsimpatičnijih i najcjenjenijih lica s malih ekrana. Veseli je povratak “matičnoj” televizijskoj kući.

LJUBAV NE PRESTAJE ODLASKOM: Sanja Doležal objavila dirljivu posvetu pokojnom suprugu

„Poslovno, to mi je bilo najdraže razdoblje. Uvijek se rado ponovno sjetim talk showa Sanja,” dodala je voditeljica koja je za prvi hrvatski talk show, emitiran od 2004. do 2006. na RTL-u, zaradila brojne pohvale publike i kritike te laskavu titulu „hrvatske Oprah“.

Sanja će se upustiti u slatku avanturu kao voditeljica nove sezone Tri, dva, jedan – peci!, showa koji je već u prvoj sezoni osvojio gledatelje i postao najgledaniji program u terminu emitiranja. U trećoj sezoni će i natjecatelje i gledatelje voditi kroz pripremu najfinijih tradicionalnih slastica i omiljenih kolača koje su spravljale naše bake.

I sama priznaje da se vrlo lako snalazi u kuhinji, a i njezina djeca su nasljedila mamin talent. „Najbolji cheesecake u životu napravio mi je sin za rođendan prije dvije godine. Palačinke i čokoladni mousse radi moja kćer. Imaju potencijala biti dobri kuhari ili slastičari“, otkriva Sanja, koja se neizmjerno veseli što je postala dio najslađe televizijske priče ove jeseni, a koja će vrlo skoro stići na male ekrane.

Povratak na Net.hr