banner

POVUKLA SE

POZNATA VODITELJICA MIRNA BEREND PROGOVORILA O SVOJOJ ŽIVOTNOJ DRAMI: ‘Sve je bilo jako loše, izgubila sam dijete, kuću i posao’

Mirna tvrdi kako bi se rado vratila na televiziju kada bi joj ponudili neki zanimljivi projekt

Voditeljica Mirna Berend (53) već neko vrijeme živi povučeno, daleko od reflektora i kamera. Ostvarila se je kao uspješna poduzetnica sa svojom linijom nakita i kozmetike. Svoje najveće životne drame i planove otkrila je za 24 sata.

“Izgubila sam dijete, kuću i posao, ali danas sam ipak sretna. To je valjda tako moralo biti… Izgubila sam jedinu kuću koju sam imala, ljubav, imala sam izvanmateričnu trudnoću koja je jako loše krenula.

Sve je bilo jako loše, jedino što žalim je što nisam vidjela oči svojeg djeteta. Danas nisam ogorčena ili rezignirana, jedino shvaćam da za sve postoji razlog. To su udarci nakon kojih trebaš ustati”, rekla je te ustvrdila kako bi se ponovo rado vratila na televiziju.

Borna Filic/PIXSELL

‘Poruka vjere i ljubavi’

“Nisam se ja povukla. Ja se ne povlačim samo tako. I kad bi se pojavio neki zanimljivi projekt, naravno da bih opet bila na televiziji”.

Mirna tvrdi kako uživa dok izrađuje nakit.

“I izrađujem nakit sama, anđeli su postali moj zaštitni znak. I komuniciram na društvenim mrežama, to mi je dobro. Ide i kozmetička linija Anđeoska. Nedavno mi se javila žena koja je imala problema s kožom nakon porođaja, potrošila je 27.000 kuna na tretmane.

S mojom kremom problem je riješila puno jeftinije. U godinu dana narasla sam na šest proizvoda, dobro nam ide. Ti anđeli su moja poruka mira, vjere i ljubavi. Da budemo tu jedni za druge”, kazala je.

Povratak na Net.hr