banner
Hot

IZGLEDA DRUGAČIJE

POSJETILA PLASTIČARA TIJEKOM IZOLACIJE? Ova Kardashianka uopće ne liči na sebe: ‘Ta žena je transformer’

Iako je reality zvijezda na društvenim mrežama htjela pokazati novu frizuru, fanovima je za oko zapela njeno ‘novo lice’

Khloe Kardashian objavila je seriju selfieja na Instagramu na kojima, kako kažu fanovi, izgleda poput druge osobe.

Iako se htjela pohvaliti novom frizurom, nije teško uočiti promjene na njenom licu poput punijih usana i obrva, tanjeg nosa i drugačijih crta lica, o čemu su se mnogi raspisali na Twitteru.

Prozvali su ju da se svake godine drastično mijenja, a to su potkrijepili starim fotkama na kojima zaista izgleda potpuno drugačije.

BIVŠI DEČKO SLAVNE KARDASHIANKE NA MUKAMA: Žena koja izgleda baš poput nje tvrdi da joj je napravio dijete

UTEGLA SE U TOPIĆ I POHVALILA ČVRSTIM TRBUŠNJACIMA: Khloe Kardashian mamila je uzdahe u teretani

“Odbijam vjerovati da je ovo Khloe”, “Volim ju, ali ne treba joj toliko Facetunea, ne nalikuje na sebe”, “Khloe više nema istu lubanju”, “Izgleda drugačije na svakoj novoj fotki”, “Ovo joj je četvrto novo lice”, “Ona je poput transformera”, samo su neki od tvitova.

Drugi su ukazali da se starleta opet malo poigrala u Photoshopu i potkrala joj se pogreška. Naime, fali joj jedna cijela polovica lančića pa privjesak izgleda kao da lebdi na njenom vratu.

Iako mnogi nagađaju da je Khloe iskoristila izolaciju zbog koronavirusa kako bi u tajnosti zacijelila od novih plastičnih operacija, drugi misle da je samo obradila fotografije do neprepoznatljivosti.

Povratak na Net.hr