TRAGIČNA PRIČA

PORNERICA KOJA SE UBILA PRIJE SMRTI OTKRILA UŽASNU TAJNU: ‘Djed me zlostavljao, ali tata mi to nikad nije povjerovao…’

Smrt mlade pornerice potresla je industriju filmova za odrasle, ali i njezine obožavatelje. Još se ne zna uzrok smrti, no policija smatra da je riječ o samoubojstvu.

Porno zvijezda August Ames (23) pronađena je mrtva u svom stanu u Camarillu u utorak, što je šokiralo njene brojne obožavatelje. Uzrok smrti još nije poznat, no policija kaže da nema naznaka kako je riječ o ubojstvu. Pretpostavlja se da se sama ubila.

Augustino pravo ime bilo je Mercedes Grabowski. Rođena je 23. kolovoza 1994. godine, a filmove za odrasle počela je snimati 2014. Prije smrti se pojavila u gotovo 290 filmova. Godine 2015. je osvojila dvije AVN-ove nagrade, od kojih je jedna bila ona za najslađu početnicu, piše Independent.

my eyelashes weigh more than I do☕️🎩

A post shared by August Ames (@msmaplefever) on

Prije nego je počela glumiti u pornićima radila je kao dadilja, konobarica i u solariju. Borila se s poremećajem ličnosti i bipolarnim poremećajem, otkrila je u intervjuu s Holly Randal kojoj je otkrila i svoju tajnu iz djetinjstva.

Djed ju je napastovao

“Nekad se osjećam dobro, a ponekad mi kroz glavu prolaze užasna sjećanja iz djetinjstva i tad postanem toliko depresivna da ne mogu ustati iz kreveta”, ispričala je Ames, objasnivši da ju je u djetinjstvu seksualno zlostavljao djed s očeve strane. To je na njoj ostavilo teške psihičke posljedice, posebice zato što joj otac nije vjerovao.

“Imam jako loš odnos s ocem. Pokušavala sam s njim razgovarati o svom djetinjstvu i o tome kako me djed zlostavljao, ali on mi nije povjerovao. Cijeli me život smatrao lažljivicom”, rekla je August.

Njezin suprug Kevin Moore, koji je redatelj filmova za odrasle, rekao je da je August bila “najdivnija osoba na svijetu”.

Ames je pronađena mrtva samo nekoliko dana nakon što su je na društvenim mrežama napali jer je odbila snimati s glumcima koji su snimali i gay scene. Korisnici interneta su je zbog tgoa proglasili homofobnom.

“Nemam se na čemu ispričavati! Trebam li se ispričavati što želim da moje tijelo ostane sigurno? Je*ite se svi koji me napadate, nisam imala zle namjere. Obožavam gay zajednicu, ali ja biram koga ću pustiti u svoje tijelo”, poručilaje na Twitteru.

Heyyy:p😸

A post shared by August Ames (@msmaplefever) on

Povratak na Net.hr