IZAZVAO JE BIJES JAVNOSTI

POPULARNI SRPSKI YOUTUBER SABLAZNIO ŠOVINIZMOM U EMISIJI: Obje voditeljice odlučile napustiti studio

Nixa je voditeljici Milici, između ostalog, kazao i kako muškarcu uvijek treba reći da je on u pravu

Srpski youtuber Nikola Jovanović, koji je poznatiji kao Nixa Zizu, gostovao je u programu televizije Hype. On je svojim izjavama o zlostavljanju i silovanju žena šokirao javnost.

“Ja poštujem žene, ali mora se znati tko je glavni”, istaknuo je nakon što je ušao studio i pozdravio voditeljice Milicu Vukliš i Jovanu Andrejić. Nije mu dugo trebalo da kaže da muškarci žene prije svega gledaju kao seksualni objekt.

“Ne podržavam nasilje, ali žene, morate razmisliti malo s kim se viđate i zašto se viđate. Nemojte ići s nekim u automobil ako vas zove u deset sati navečer, posebno ako je stariji od vas, zna se što taj hoće od vas”, kazao je Nikola, a onda je šokirao voditeljice tvrdnjom kako muškarcu daje za pravo da ženu napastuje ako je ona sama ili provokativno odjevena.

Voditeljice su ga opomenule kako nitko nema pravo nekoga seksualno zlostavljati, čak i da taj netko šeta gol cestom, no on je nastavio dalje iznositi svoj stav.

‘Žene su slabiji spol’

“To što ima ili nema prava ne znači da ti nisi kriva. Ako naletiš na tako neku budalu koja je pijana i drogirana, a ti ideš ulicom polugola, ti si isto kriva. Kriva si ti što si prošla, nije on samo kriv”, kazao je.

Nixa je, također, iznio stajalište da su žene slabiji spol.

“Tu nema ne. Trebaš znati da si slabiji spol. Šalješ gole slike muškarcu i dođeš kod njega gola kući navečer i ako mu kažeš tu ‘ne’, to je jako veliki problem, razumiješ? Trebaš znati što radiš i kod koga ideš, moraš znati da si slabiji spol”, istaknuo je.

Nixa je voditeljici Milici, između ostalog, kazao i kako muškarcu uvijek treba reći da je on u pravu.

“Ti trebaš muškarcu reći – jest, sve si ti u pravu”, rekao je, a voditeljice su nakon toga napustile studio.

Nixin kanal ima, više od 610.000 pratitelja. Snimka njegova gostovanja ubrzo je postala viralna te je mnoge šokirala.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr