banner

SINGH RAJPUT

POPULARNI GLUMAC (34) PRONAĐEN JE MRTAV U SVOJOJ VILI: ‘Ne mogu uopće vjerovati… Šokantno je’

Nisu potvrđene sumnjive okolnosti, a policija smatra kako je Singh počinio samoubojstvo

Popularni bolivudski glumac Sushant Singh Rajput (34) pronađen je mrtav u svojoj vili u Mumbaiju u nedjelju, piše The Guardian.

Glasnogovornik policije u Mumbaiju Pranaya Ashok potvrdio je smrt glumca te je rekao kako se istražuju detalji tužnog događaja. Nisu potvrđene sumnjive okolnosti, a policija smatra kako je Singh počinio samoubojstvo.

“Boli nas to što vam moramo javiti kako Sushant Singh Rajput više nije s nama. Njegove obožavatelje molimo da misle na njega i slave njegov život i rad kao i do sada”, priopćila je njegova obitelj.

Brojni izrazi sućuti

Društvene mreže preplavili su izrazi sućuti, a mnogi su na tužnu vijest reagirali s nevjericom.

“Ne mogu uopće vjerovati… Šokantno je… Odličan glumac i dobar prijatelj…”, napisao je glumac Nawazuddin Siddiqui na svom Twitteru.

Rajput, koji je karijeru započeo glumeći na televiziji, debitirao je u Bollywoodu 2013. godine s redateljem Abhishekom Kapoorom u filmu “Kai Po Che!”, snimljenom po knjizi Chetana Bhagata.

Također, glumio je bivšeg kapetana indijskog kriket tima Mahendra Singha Dhonija u filmu “MS Dhoni: The Untold Story”. A ostvario je zapažene uloge u filmovima “Kedarnath, Sonchiriya” i “Raabta” te u Netflixovom “Driveu”.

Povratak na Net.hr