banner

BRAXTON 'BRAX' BAKER

POPULARNA GLAZBENICA IZNENADA UMRLA U 21. GODINI ŽIVOTA: ‘Bog je uzeo natrag anđela kojeg nam je posudio’

Ožalošćena majka Letricia u objavi na Instagramu opisala je svoju kćer kao anđela koji se popeo na nebo

Reperica Braxton “Brax” Baker preminula je u svojoj 21. godini života. Njezina majka Letricia Loftin Russell tužnu vijest podijelila je u četvrtak na svom Instagramu.

Brax se proslavila na društvenim mrežama 2017. godine kada je lansirala svoj glazbeni projekt “VERSE(atility)”. Uzrok smrti mlade glazbenice još uvijek nije poznat, piše Mirror.

Ožalošćena majka Letricia u objavi na Instagramu opisala je svoju kćer kao anđela koji se popeo na nebo.

‘Bog djeluje kroz nju’

“Naš anđeo Braxton Blue B. Baker je uzašao na nebo. Prije nego je zašla na nebo bila je u svom svetom obliku. Nije imala ogrebotine i masnice, njezino unutarnje i vanjsko biće bilo je potpuno čisto. Bog je uzeo nazad anđela kojeg nam je posudio.

Braxton je bila tu na duhovnoj misiji i pažljivo je oblikovala svoju umjetnost kako bi njome pomogla čovječanstvu da se iscijeli, kroz svoja dva albuma i tri romana. U posljednje vrijeme se posvetila spajanju svog brenda sa svojom strašću prema modi. Znala je da Bog djeluje kroz nju. Znala je da će svoju briljantnost i umjetnost podijeliti sa svijetom kad Bog odredi da je vrijeme.

Ovo je samo početak. Mi smo sada posvećeni tome da podijelimo njezinu svetu umjetnost sa svijetom. Braxton je sama uvijek govorila da ona samo prenosi Božju poruku, i kako je svrha njezinog života puno veća od nje same”, napisala je neutješna Letricia.

Povratak na Net.hr