Play ponuda

POPOVIĆ REAGIRAO NA GOLE FOTKE SEVERINE I POVUKAO NOVI POTEZ: / 'Meni nikad nije slala takve slike'

shimmer fallback

"Ne mogu ga zaštiti od cijele situacije. Konzultirao sam se sa dječjim psihologom kako bi znao da se angažiram da zaštitim naše dijete ako to bude potrebno", objasnio je Milan

3.10.2018.
20:20
Play ponuda

Prošlo je tek malo više od mjesec dana od zadnjeg seks skandala, kada su u javnost procurile gole fotografije Severine Kojić, a opet se dogodila gotovo identična situacija. Naime, internetom se počeo širiti novi set fotografija na kojima se navodno nalazi hrvatska pjevačica.

Image
REAGIRAO SEVERININ MENADŽER: /

'Opet se radi o osveti njezinog bivšeg partnera, ovo je čisto nasilje'

Image
REAGIRAO SEVERININ MENADŽER: /

'Opet se radi o osveti njezinog bivšeg partnera, ovo je čisto nasilje'

Zbog novonastalog skandala pjevačica je odgodila sinoćnji koncert u Nürnbergu, a njezin menadžer Tomislav Petrović samo je rekao kako se radi o osveti bivšeg Severininog partnera.

Popović nezadovoljan

Milan Popović, kojeg je Petrović indirektno prozvao zbog plasiranja Severininih fotografija, za Blic je danas izjavio kako nije šokiran novim skandalom s kojim se suočila majka njegovog djeteta.

"Zabrinjavajuće je kako netko tko je imao loše iskustvo s privatnim fotografijama, koje su izašle u javnost, ponovno dozvoljava da bude toliko neodgovoran da isti scenarij ponovi. Prije svega kao roditelj djeteta koje je nedavno krenulo u školu. Ponovno snima fotografije koje mogu izaći u javnost, a to može naštetiti djetetu", rekao je Popović za Blic.

Na pitanje kako će zaštiti maloljetnog Aleksandra od skandala, Popović je bio jasan.

"Ne mogu ga zaštiti od cijele situacije. Konzultirao sam se sa dječjim psihologom da bi znao da se angažiram da zaštitim naše dijete ako to bude potrebno", objasnio je Milan za srpske medije.

Tvrdi kako nema veze s fotografijama

Kada su u pitanju prozivke da je baš on odgovoran za plasiranje fotografija Severine, Popović tvrdi kako on takve fotografije nije dobivao.

"Meni nikada nije takve fotografije slala. I mislim da je vrlo neozbiljno da je netko tko je imao već takvo iskustvo da ponovno radi takve fotografije. Ne ulazim u tko je to objavio i odakle je to procurilo, ali je neozbiljno je da netko radi takve fotografije pogotovo sada kad je roditelj", rekao je Milan Popović za RTL.

Play ponuda
Play ponuda