SASULA PALJBU

POLUSESTRA IZVRIJEĐALA PRINČEVU CURU: ‘Zgrozio bi se kad bi znao koliko je narcisoidna i sebična’

Nova djevojka princa Harryja ne prestaje zanimati kako domaću tako i svjetsku javnost…

Princ Harry i njegova navodna djevojka Meghan Markle ovih su dana u središtu pozornosti kako domaće tako i svjetske javnosti. Meghan je navodno već upoznala Harryjevog brata Williama i njegovu suprugu Kate Middleton, a strani mediji šuškaju da se par već i zaručio. No, sada se javila Meghanina polusestra Samantha Grant, koja je optužila sestru da ne pomaže svojoj obitelji.

KAD JE HARRY SREO MEGHAN: Ova zgodna brineta potpuno je osvojila princa

Grantova tvrdi da bi princ Harry bio zgrožen time što je ona učinila, kad bi samo znao.

BRITAIN-ROYALS-SPORT-MILITARY-INVICTUS

Ona također tvrdi da je njezina sestra jako površna i da samo razmišlja o tome kako da se popne na društvenoj ljestvici, a otkrila je i da je slaba na riđokose momke. Također je otkrila da je Meghan kao dijete znala gledati TV programe koji prikazuju kraljevsku obitelj i maštati o tome da jednog dana postane princeza. Također ju je optužila da je “narcisoidna i sebična”, piše Daily Mail.

Otkrila je i da njihov zajednički otac Thomas Markle već pet mjeseci zna za njihovu vezu, ali je to držao u tajnosti. Također, otkriveno je da je njihov otac prije par tjedana doživio bankrot zbog dugova u iznosu od 30 tisuća dolara, a Samantha optužuje sestru da nije željela pomoći njihovom ocu.

Čini se da njezina obitelj definitivno zna kako bankrotirati jer je i Meghanina majka doživjela bankrot prije nekoliko godina, a i njezin polubrat je također nedavno bankrotirao.

Sve u svemu, ako je vjerovati glasinama, čini se da princu to uopće ne smeta jer je svoju novu odabranicu već predstavio svome ocu, princu Charlesu, a Meghan je nedavno izjavila da se osjeća kao “najsretnija djevojka na svijetu.”

Povratak na Net.hr