DUGI JEZIK JE KOŠTAO

POLICIJA JOJ POKUCALA NA VRATA: Jeleni Karleuši plijene imovinu zbog duga od tri milijuna dinara

Policajci i državni dužnosnici jučer su upali u stan srpske pjevačice jer nije isplatila odštetu od tri milijuna dinara kolegici Dijani Janković za povredu ugleda i časti.

Sudski izvršitelji su jučer u prisustvu policajaca popisali imovinu u stanu Jelene Karleuše zbog duga od tri milijuna dinara odnosno 182.000 kuna, koliko je sud odredio da mora isplatiti kolegici Dijani Janković Rokvić za povredu ugleda i časti, piše Kurir.

JELENA KARLEUŠA IMALA NEZGODU I POKAZALA PREVIŠE: ‘Evo što se dogodi kada imate veliku guzu’

S obzirom na to da pjevačica nije platila odštetu u roku predviđenom zakonom, na vrata su joj pokucali sudski izvršitelji. Kako piše Kurir, Jelena je otišla iz kuće prije dolaska policije. Na ulici ju je čekao prijatelj, koji je odveo predstavnike zakona do njenog stana. Tamo ih je čekala spremačica.

👀

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Izvršitelji i policija dom pjevačice su napustili nakon sat vremena, nakon čega se ubrzo Jelena vratila kući gdje živi sa suprugom Duškom Tošićem i kćerima Atinom i Nikom.

LJUTA PROTIVNICA ILI NAJVEĆI FAN? Karleuša pljuje Severinu, a pjeva njene hitove i odlazi na njene koncerte

Karleuša je bila dužna platiti odštetu Dijani Janković jer ju je optužila za prostituciju. Njihov je rat započeo prije dvije godine kada je JK ismijala video iz doma kolegice. Janković nije odmah reagirala na prozivke, ali je u jednoj emisiji komentirala izgled ‘dive’ za doček 2016. godine.

“Lažni kristali iz Koteža, a la Tom Ford. Ovo je stvarno, nemam riječi, više za spavaću sobu”, rekla je tada pjevačica poznata još i kao Didi Džej (Didi J).

JK nije mogla podnijeti uvrede na račun svog modnog izričaja pa je udarila nisko.

“Izvjesna Dijana Stotka je komentirala moj styling. Ne znate tko je? Ni ja. Baš me zanima tko je i u kojem je motelu zaradila nadimak”, oštro je komentirala ‘diva’.

🕵🏼‍♀️✌🏻️

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr