BORBA STOLJEĆA

POČINJE KAO VIC, ALI NIJE: Chuck Norris maltretirao ženu Mikea Tysona… Ovaj mu brutalno uzvratio

Chuck Norris jedna je od najvećih karate zvijezda svih vremena i glumio je u brojnim filmovima gdje je ‘prašio’ negativce, a o njemu se godinama raspredaju priče i legende.

Njega su se bojali, o njemu su pričali viceve i legende, a internet je njegovu popularnost napumpao do krajnjih granica. I dok se, prirodno, svaki smrtnik na svijetu boji moćnog Chucka Norrisa, postoji jedan čovjek koji ga ne ‘doživljava’. Taj je tip, naravno, Mike Tyson!

ŠTO JE OVO: Mnogi su posljednjih sati odali počast preminulom Princeu, no Mike Tyson otišao je korak dalje

Mike Tyson

Priča se da je Tyson bio sumnjičav prema Norrisu te da je vjerovao da mu ovaj želi oteti prvu suprugu, Robin Givens.

Tysonov bivši tjelohranitelj, poznat samo kao T, čuo je tračeve da Norris često telefonira u kuću Mikea Tysona, a navodno je želio da Robin glumi u novom filmu Delta Force 2: The Columbian Connection.

Robin je napokon pristala otići na ručak s Norrisom, ali kasnije je tjelohranitelju ispričala da je bio jeziv, agresivan i prilično izravan. Tyson je bio odsutan zbog treninga, pa se T brinuo o kući i Robin, piše ThugLifeVideos.

“Mike je u tom razdoblju mnogo trenirao. Mike je bio mašina u to vrijeme. Tako da on nije znao, ili ga nije zanimalo, što Robin radi. Ipak, rekao mi je da vodim računa o kući i njoj. Ipak je bio ljubomoran”, rekao je T.

“U svakom slučaju, Robin mi je jednog dana rekla da je neki karate tip s bradom maltretira i želi u svom filmu, ali ga se užasno bojala. Nisam želio uznemiravati Mikea s tim, pa sam odlučio otići do tipa i reći mu da odbije”.

CHUCK NORRIS JE MALO PUKNUO? Tvrdi da vlada zeli okupirati njegovu drzavu

mike TYSON

“Nemam pojma kako je Mike za to saznao, možda mu je Robin rekla, tko zna, ali je znao! Taman kad sam automobilom krenuo kod Chucka, Mike se pojavio ispred njegove kuće i bio je bijesan!”.

Ispostavilo se da Norris u tom trenutku nije bio kod kuće, pa je T došao na ideju da Chucka pozove na sljedeću Mikeovu borbu.

Bilo je to 27. lipnja 1988. godine. Norris je ušao u backstage, izgledao je tako bitno i uzbuđeno jer je bio VIP gost najboljeg boksača na svijetu. Nije imao pojma na što je zapravo pozvan. Otišao je do Tysona koji se pripremao za meč.

Ovako je T opisao susret: “Norris je ušao sav nasmijan i rekao: ‘Ej šampione, bla bla…’. Mike se nije ni cimnuo, samo se nasmijao Chucku i otišao mu pružiti ruku. Kad ga je zgrabio za ruku, privukao ga je jako brzo, udario glavom i Chuck je pao poput vreće. ‘Samo se probaj motati oko moje žene, uništit ću ti cijeli svijet!’, vikao je na njega Mike i mirno sjeo i nastavio se spremati za meč. Norrisa sam morao odnijeti umotanog u deku i potplatiti ljude koji su nas vidjeli da ništa ne pričaju. Mike je dobio i borbu i meč”.

CHUCK NORRIS

Povratak na Net.hr