Počela uhićenja zbog smrti Philipa Seymoura Hoffmana

Dok se policija bavi uhićenjima zbog smrti Philipa Seymoura Hoffmana, najveće zvijezde Hollywooda dolaze u dom njegove bivše partnerice i njihove djece kako bi izrazili saučešće.

Philip Seymour Hoffman nije umro od nove vrste heroina, koji se nedavno pojavio na američkom tržištu, objavljeno je nakon što je policija uhitila dilera za kojeg se vjeruje da je Hoffmanu prodao dozu koja ga je koštala života.

Osim njega, uhićeno je još troje ljudi za koje se vjeruje kako imaju veze s Philipovom smrti. Iako heroin koji je pronađen kraj glumčevog mrtvog tijela nije sadržavao fentanil, moguće je da je sadržavao neki drugi smrtonosni sastojak.

Spomenuti heroin s fentanilom, ulično poznat u SAD-u kao ‘Ace of Spades’, uzrokovao je u posljednje vrijeme 22 predoziranja u SAD-u.

Navodno je policiji jedan ovisnik dojavio imena i adrese dilera kod kojih je viđao Hoffmana. Kako policija istražuje mobitele i kompjutere, dolazi se do saznanja o tome kako je glumac kupovao drogu te koliko se njegova bivša partnerica Mimi O’Donnell trudila da ga spasi.

Povratak na Net.hr