ONA JE UZOR

PLUS SIZE MANEKENKA POBOLJŠALA SEKSUALNI ŽIVOT ŽENAMA: ‘Javljaju mi: ‘Seksala sam se s mužem s upaljenim svjetlom, hvala ti’

Slavna plus size manekenka uzor je mnogim ženama diljem svijeta.

Najpopularnija plus size manekenka Ashley Graham pokazala je svu svoju raskoš tijekom snimanja za V magazin, a u intervjuu je 28-godišnja ljepotica otkrila da joj je to što gola pozira manje strašno od nekih drugih stvari koje je morala napraviti tijekom svoje duge karijere modela.

I VAŠE PREPONE TREBAT ĆE OSVJEŽENJE: Plus size manekenka Ashley Graham objavila seksi fotku pod tušem

Također je priznala da ne voli što je i nakon 17 godina bavljenja ovim poslom i dalje ljudi često pitaju kako je to biti plus size modelom.

Click the link in my bio for more with @vmagazine shot by #StevenKlein💪🏽

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

“Ne mogu podnijeti to pitanje. Bavim se ovime već 17 godina i ne znam koliko su me već puta pitali o tom etiketiranju kao plus size modela. Smatram da se žene uopće ne bi trebalo etiketirat i ne bi smjelo biti podjela. No ja sam ta koja je dobila priliku pojavljivati se na naslovnicama magazina i čiji se glas čuje. Shvatila sam tu ulogu ozbiljno i smatram da je odlična stvar to što mogu biti glas i lice velikog broja žena koje nemaju tu mogućnost da ih se čuje i vidi”, rekla je Ashley.

“Ima dana kada zaboravim na to, a onda mi priđe uplakala žena i kaže: “Zbog tebe sam se danas usudila odjenuti kratke hlače.” Ili dobijem email u kojem piše: “Seksala sam se sa svojim suprugom s upaljenim svjetlima.” U tim trenucima pomislim da stvarno ljudima mijenjam život i da to činim samim time što sam ono što ja uistinu jesam”, dodaje.

Povratak na Net.hr