OMILJENI SLAVNI TATA

‘PLAČEM ČETIRI PUTA DNEVNO’: George Clooney opisao kako izgleda njegov očinski život i raznježio žene diljem svijeta

Jedan od najpoželjnijih muškaraca na svijetu već je neko vrijeme izvan tržišta, a prije tri mjeseca je postao i otac – i upravo je zbog toga postao poželjniji nego ikad prije. O svojoj ulozi roditelja progovorio je na filmskom festivalu u Torontu.

George Clooney oduvijek je bio poželjan, no žene kao da su posebno poludjele za njim otkako se oženio i dobio djecu.

Nekoć poznat kao veliki zavodnik i vječni neženja, Clooney se skrasio i postao obiteljski čovjek, a ta mu uloga savršeno pristaje.

AMAL RODILA BLIZANCE! Vjerovali ili ne, došao je i taj dan – George Clooney postao je tata, i to dvostruki!

Glumac je nedavno dao intervju za Daily Mail i otvoreno govorio o svojim blizancima Elle i Alexanderu i supruzi Amal, a ženama diljem svijeta su zadrhtali jajnici dok su to čitale.

“Djeca su divna. Ne plaču puno. Ja plačem više nego oni. Plačem barem četiri puta dnevno, od umora”, rekao je Clooney.

“Znao sam otprilike što me čeka i kako će mi život izgledati. Svi moji prijatelji imaju djecu, a krsni sam kum bio barem 20 puta. Ono na što nisam bio spreman jest to koliko je kompliciranije imati blizance nego samo jedno dijete. Ne radi se o dvostrukom poslu jer blesavci nisu ni svjesni da ja postojim. Sve što žele je hrana, a ja im nemam što dati osim tu i tamo bočicu. Najvažnija im je Amal. Toliko joj se divim jer ih doji pa zbog toga spava možda dva sata u komadu”, ispričao je Clooney i novinarima pokazao fotografije svojih potomaka:

“Danas je prvi dan otkad su se rodili da nisam kod kuće i supruga mi šalje njihove fotografije, a ja mislim: ‘Bože, da bar mogu biti s njima'”, dodao je i raznježio sve oko sebe.

Povratak na Net.hr