MAJA & EN JOY

‘PJEVAM 17 GODINA I NIKAD PRIJE TO NISAM DOŽIVJELA’: Maji Šuput nakon tri godine stigla sudska presuda

Maja Šuput konačno je dobila oslobađajuću sudsku presudu.

Prije tri godine pjevačica Maja Šuput pjevala je na jednom vjenčanju, a onda je upala policija te su Maja i njezin bend En Joy završili na sudu zbog preglasne glazbe. Sada je konačno stigla presuda kojom su Maja i njezin bend oslobođeni optužbe, a cijelu stvar pjevačica je prokomentirala i na svom Instagram profilu.

MAJO, ŽENI TO: Maja Šuput oduševila fanove videom svoga Marka

“Prije 3 godine na jedno prekrasno vjenčanje došla je policija oko 23h s pritužbama da je susjedima glazba preglasna i da nas moraju utišati. Mi smo se utišali iako je svadba bila u normalnim decibelima glasnoće, a susjeda tamo ni nema. Međutim, policija je bila uporna pa su bili ispred sale do 2 ujutro. Tada su došli s nalogom da moramo prestati svirati, drugim riječima svadba je gotova. Pjevam 17 godina i nikad to prije nisam čula, a kamoli doživjela. Slučaj je završio na sudu, a sad smo konačno bend i ja nakon 3 godine dobili oslobađajuću presudu. Policijski zapis je zapravo pomalo i komičan ( pjevačica putem mikrofona spojenog na pojačalo pjevala više svojih pjesama različitog sadržaja), ali je presuda pravedna i poštena. Nadam se da više nikada niti jedan bend policija neće prekinuti u svirci koja mladencima znači sve na svijetu. I to samo zato jer je kao neki susjed rekao da ne može spavati… Živjeli mladenci, živjeli muzičari”, napisala je Maja.

OSLOBODJENI 👏👏👏 Prije 3 godine na jedno prekrasno vjencanje dosla je policija oko 23h sa prituzbama da je susjedima glazba preglasna i da nas moraju utisati. Mi smo se utisali iako je svadba bila u normalim decibelima glasnoce a susjeda tamo ni nema. Medjutim, policija je bila uporna pa su bili ispred sale do 2 ujutro. Tada su dosli s nalogom da moramo prestati svirati, drugim rijecima svadba je gotova. Pjevam 17 godina i nikad to prije nisam cula a kamoli dozivjela. Slucaj je zavrsio na sudu a sad smo konacno bend i ja nakon 3 godine dobili oslobadjajucu presudu. Policijski zapis je zapravo pomalo i komican ( pjevacica putem mikrofona spojenog na pojacalo pjevala vise svojih pjesama razlicitog sadrzaja) ali je presuda pravedna i postena. Nadam se da vise nikada niti jedan bend policija nece prekinuti u svirci koja mladencima znaci sve na svijetu. I to samo zato jer je kao neki susjed rekao da ne moze spavat… zivjeli mladenci, zivjeli muzicari …

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Povratak na Net.hr