Baš je uporna

PIŠE I KNJIGU: Severina ima obožavateljicu koja ju prati već 12 godina

“Seve, danas sam iz Slavonije došla u Zagreb, nadajući se da ću te sresti na trgu”, poručila joj je na Instagramu dotična Ivana.

Kako piše Blic, Severini na društvenim mrežama redovito piše djevojka koja se predstavlja kao njezin najveći fan. Ona joj je priznala da je prati 12 godina i da piše knjigu o njoj.

OTVORILI DUŠE: Severina i Igor javno podijelili najskrivenije osjećaje

“Imam jako veliku želju da te upoznam. Pratim te već 12 godina uzastopno. Već šest godina pišem o tebi knjigu. Obećavam da je dovršiti. A kada budem imala priliku, doći ću na tvoj koncert i obećavam da ću ti pokloniti knjigu. Voli te tvoj najveći fan”, napisala joj je obožavateljica, koja komentira skoro sve Sevkine fotografije, ponavljajući da je “Seve najljepša i najbolja”.

OBITELJSKI IZLET: Tko je bolji učitelj, Severina ili Igor?

Pjevačica, koja je trenutno u Beogradu sa svojim odabranikom Igorom Kojićem, nije joj odgovorila na poruku.

Psihijatrica i psihoterapeutkinja Anđelka Kolarević kaže da obožavatelji na razne načine pokušavaju prići poznatim ličnostima.

OKUPILA FRENDICE I KRENULA U PLANINE: Severina zaružila na djevojačkoj?

“Postoji taj sindrom obožavanja koji iskazuje trećina fanova. On se manifestira tako što osobe prate poznate ličnosti, preko društvenih mreža i uživo, informiraju se o njihovoj djelatnosti i kretanju. S druge strane, rjeđi su oni ekstremniji slučajevi, u kojima su osobe potpuno opsjednute idolima, idealiziraju ih i svoj život usmjeravaju prema njima. Tada zanemaruju obaveze, ali i na neki način ispoljavaju ljubomoru. To su zapravo osobe nezadovoljne svojim životom”, kaže psihijatrica.

 

Blic/Hot.hr

 

Povratak na Net.hr