Pijani Stavros, s dva i pol promila u krvi, vrijeđao policajce

Pjevač Jasmin Stavros, koji je trenutačno u izolaciji, na duhovnoj obnovi, te čisti WC-e i brine se za djecu, početkom godine skijao je na popularnom Kronplatzu i lokalnim policajcima ostao u sjećanju.

Jasmin Stavros je 9. siječnja u 15.30 sati automobilom sletio u jedan jarak na Kronplatzu. Prema riječima predstavnika karabinjera u gradu Brunicu, pjevač je vrijeđao policajce koji su došli na mjesto nesreće i nije želio pristati na alkotest, donosi Dnevnik.hr.

Nakon natezanja je ipak popustio i pristao. Izmjerena su mu dva i pol promila alkohola u krvi, što je višestruko prekoračenje s obzirom da Talijani toleriraju 0,5 promila.

Stavrosu je tako oduzeta vozačka dozvola na godinu dana, a automobil, koji nije jako oštećen jer je u jarku u koji je upao bilo puno snijega, mu je zaplijenjen i bit će prodan na dražbi. No, to nije sve, pjevač će morati platiti i novčanu kaznu u iznosu između tri i devet tisuća eura.

Jasmin nije bio dostupan za izjave, dok je njegov menadžer Branko Pajić za Dnevnik.hr rekao da će Jasmin još sigurno tjedan dana boraviti u Italiji u centru za oboljelu djecu, gdje se nalazi na duhovnoj obnovi. Na tvrdnje talijanske policije nije imao komentara.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr