Petreković: Ako netko misli da ima moje dijete, neka mi se javi, bit će mi drago

Pjevačica Ivana Marić, čiji je album Hodaj među pet najprodavanijih albuma u Hrvatskoj, odlučila je kao gošća urednica na Hot.

7.3.2013.
15:43
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Koja je tvoja glavna uloga u životu. Što si ti prije svega? (pjevač, zabavljač, otac, komičar, voditelj, imitator...)Joško Čagalj Jole: Teško mi je odvojiti poslovno od privatnog po tom pitanju. Činjenica je da mi je obitelj na prvom mjestu, pa potom zdravlje i mir u duši. No, iza toga sam najveći ljubitelj glazbe, a moje oprijedjeljenje je pjevač i zabavljač. Mario Petreković:Ono što je moja djelatnost je autoelektričar i tragikomičar. Nikad nisam uspio odgonetnuti čim se ja točno bavim. Danas sam u obliku telefona, a velika mi je želja biti glasnogovornik, trenutno već na neki način i jesam jer najavljujem borbe na boks mečevima. Boris Kosmač: Ja sam slobodan, zgodan, atraktivan dečko ha ha. Prije svega sam pjevač i imitator jer se time bavim najdulje, a također sam i vlasnik modnih licenci izbora za Miss i Mistera turizma.

Tvoje najveće postignuće, to jest ono čime se najviše ponosiš u životu?Joško Čagalj Jole: Moram se vratiti na obitelj. Imam veselu obitelj, svi su zdravi i sretni. Velika stvar je da se bavim onim čime sam se počeo baviti kad sam imao pet godina, a to je glazba. Znači da se najviše ponosim svojom obitelji i činjenicom da se bavim onim što volim. Mario Petreković:Nisam ga još doživio. To će biti kad dijete izađe iz majčine utrobe, a ja dokažem da je moje. Ako netko misli da ima moje dijete neka mi se javi, bit će mi drago. Boris Kosmač: Najviše se ponosim time što sam na osnovu svog umjetničkog rada imao priliku raditi koreografiju na svjetskom izboru Miss turizma prije dva mjeseca na Tajandu te bio član žirija na istom izboru, gdje sam predstavio i sebe i svoju zemlju.

Znamo da nas na Eurosongu predstavlja klapa s pjesmom Mižerja, kako bi trebao izgledati njihov styling i scenski nastup?Joško Čagalj Jole: Daj Bože da pobijedi klapa, ja sam lik 'promovirajmo i kupujmo hrvatsko'. Mislim da bi se trebali tradicionalno odjenuti u stilu klasičnih klapa. Pjesma mora biti dobra, jer je ona osnova svega. Mario Petreković:Mislim da bi trebali ići u smjeru Bečkih dječaka, a ako su prestari za taj look da budu lagano našminkani, da imaju narodne nošnje u pink bojama i da previše se ne misle oko toga nego neka obuku što im se kaže. Po meni bi se to zvalo jedan retroseksualni look. Boris Kosmač:Pošto sam upoznat da se radi o klapi u kojoj nastupaju zgodni i lijepi muškarci predlažem da se odjenu seksi jer to Europa voli. Ne bi ih trebalo zatvarati u teška tradicionalna odijela. Tradicionalna pjesma i moderan styling trebao bi biti sjajan odabir za našu klapu. Ja bih ipak na Eurosong poslao Ivanu Marić koja sjajno izgleda i pjeva. Razumijem se u to jer sam i sam pobijedio 1996. na Eurosongu za pjevače i imitatore i dobio priliku nastupati na koncertu Tine Turner.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali