Možda vam izgleda uravnoteženo i opušteno, ali evo prave istine

Glumica Penelope Cruz (39) otkrila je da je prava stručnjakinja kad je u pitanju skrivanje vlastitih strahova. Čitav svoj život bori se s raznim fobijama.

‘Imam toliko strahova. Postala sam stručnjakinja u skrivanju svojih fobija. Puna sam strahova. Neću ni navoditi primjere jer su neki moji strahovi suludi’, izjavila je Penelope Cruz.

‘Svi misle da sam uravnotežena i opuštena, ali situacija sa mnom je sasvim suprotna tome. Radim na tome čitav svoj život pa je malo bolje’, nadodala je.

Glumica je pod pritiskom i zbog majčinstva otkako je dobila sina Leonarda (2) i petomjesečnu kćerkicu Lunu sa svojim suprugom Javierom Bardemom.

Kako kaže, iako tijekom noći ne spava niti tri sata, majčinstvo joj donosi radost. ‘Majčinstvo me ispunja i nije mi važno što sam uvijek iscrpljena. Majčinstvo donosi puno sreće i želite u tome uživati svake sekunde’, objasnila je.

Penelope je nakon vjenčanja s Javierom 2010. godine odlučila usporiti s glumačkom karijerom kako bi njih dvoje zasnovali obitelj i kako bi sama odgajala djecu.

‘Išla sam sa seta na set. Nikad nisam bila kod kuće i nisam imala svoj život. Kad postanete roditelji sve se promijeni. Obitelj mi je najvažnija, a kad imate djecu želite ih odgajati’, rekla je u intervjuu za Daily Mirror.

Povratak na Net.hr