banner

PARADA BUJNIH GRUDI One su ukrale svu pažnju na premijeri filma

Crveni tepih povodom premijere filma Focus u Los Angelesu vrvio je ženskim atributima za kojima su se svi okretali. Iako su glavne zvijezde večeri bili Will Smith i Margot Robbie, koji igraju glavne uloge u novoj drami, seksi opravice njihovih kolegica oduzele su im svu pažnju.

Te su večeri u Los Angelesu, na premijeri drame redatelja Glenna Ficarra i Johna Requa, sve oči bile uprte u Carmen Electru, Christinu Milian i Jordy Lucas. Ove su se tri ljepotice pobrinule da se o njihovim oblinama još dugo priča.

Tako se lijepa Christina pojavila u ženskom odijelu plave boje, a ispod sakoa nije nosila ništa. Tako su njezine lijepe grudi dolazile do izražaja, a svi su čekali trenutak kada će proviriti.

Seks bomba Carmen Electra još je jednom potvrdila ovaj laskavi epitet te istaknula svoj najbujniji atribut – grudi. Za ništa manje provokativnu kombinaciju odlučila se glumica Jordy Lucas. Ona se, naime, pojavila u uskoj haljinici od tila koja je bilo gotovo potpuno prozirna te otkrivala njezino veliko poprsje.

Ipak, u moru ženskih atributa, glavna zvijezda večeri, glumac Will Smith, privukao je pažnju na crvenom tepihu u trenutku kada je nježno poljubio svoju zgodnu ženu, Jadu Pinkett.

Povratak na Net.hr