Pamela Ramljak: Voljela bih da se neke stvari nisu dogodile

Bivša feminemka Pamela Ramljak po drugi je put stala pred oltar. Protekle subote se u zagrebačkoj crkvi Svetog Antuna Padovanskog udala za Mladena Salajstera. Kako kaže, sad ima drugu šansu da proživi život onako kako je maštala kao djevojčica.

Osim o vjenčanju Pamele Ramljak, proteklih je dana bilo govora i o poništenju njenog prvog braka, a bivša feminemka se na svoju prošlost osvrnula u intervjuu koji je dala za InMagazin.

‘Žao mi je, naravno, što se dogodilo u prošlosti i voljela bih da se neke stvari nisu dogodile, ali čovjek ne može birati baš svoju sudbinu. To je jednostavno tako i evo, meni je samo drago da je to sve iza mene i da ja sad imam drugu šansu da proživim život onako kako sam maštala kao djevojčica’, bila je iskrena Pamela.

Na pitanje je li i vjenčanje bilo onakvo o kakvom je maštala kao djevojčica, odgovorila je: ‘Je, bilo je skromno u krugu najbliže rodbine i prijatelja.

Od majčinstva, kako kaže, ne bježi i bit će jako sretna kad se to dogodi.

Na pitanje o poništenju braka rekla je da o tome ne želi pričati, ali je ipak nadodala da je ta borba trajala dugo, te da ako netko misli kako ima osnove za poništenje braka, treba pričati sa svojim župnikom.

‘Nisam ni sumnjala da nemam šansu, nego sam se stvarno borila, to je trajalo jako dugo, tri godine. Sretna sam da je to sve iza mene. To je bilo stvarno teško’, rekla je Pamela.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr