KAKAV PAR!

PALA PROSIDBA NA FARMI: ‘Ja bih htio da mi ti budeš žena’

Hladniji dani i kišovito vrijeme prisilili su farmere da nakon obavljenih poslova oko životinja i vrta, svoje vrijeme za odmor provode u kući na toplom.

Zelena zajednica bila je posebno raspoložena za zezanciju, pa je tako pala i prva prosidba na farmi!

Doduše, radi se o odglumljenoj prosidbi Jasmine, a ima li istine u Gordanovim riječima, prosudit će gledatelji.

SARA JE NAPUSTILA SHOW: Barbara i Jasmina zamijenile farme: Moja duša pleše od sreće

Činu prosidbe, osim glavnih aktera Gordana i Jasmine nazočili su još i Daniela koja je glumila Jasminu majku te Darko, Jasminin lažni otac.

„Nećeš dobiti moju kćerku! Moraš je zaprositi kao muško!” započela je gromkim glasom Daniela, no Gordan se odmah počeo hvatati za glavu.

„Ajme mame, mama gora od kćeri!” kazao je Gordan, a mama Daniela potom se ispravila: „Slušaj dobro! Predat ću ti kćerku samo na taj način da je nosiš na rukama i da je svaki dan griješ!”

Uz napomenu ‘ovo je samo gluma’, Gordan je kleknuo pred Jasminu i izustio: „Jasmina, moram ti reći nešto jako važno. Ja bih htio da si mi žena i siguran sam da nećeš biti nikad gladna, da nećeš biti bez para i da će biti uvijek teča 20 litara hrane i nećeš umrijeti!”

Farmeri su briznuli u smijeh na Gordanove riječi prosidbe i savjetovali mu kako joj treba izjaviti ljubav, a ne pričati o hrani i piću. „Prvo ide piće, a onda ljubav!“ našalio se otac Darko.

„Otkad sam došao na farmu, nisam se nadao da ću upoznati tebe jer si mi jako draga. Taj lijepi nosić, oči, usta i tvoje obline su me ono napalile. Ja gorim kao zmaj! Bi li mi bila žena?“  pokušao je Gordan s ljubavnom notom, a Jasmina mu je na to odgovorila: „Prvo donesi pola milijuna kuna, pa se vidimo!“

Povratak na Net.hr