banner

PA DOBRO VANJA, JEL' MOGLO KRAĆE? Halilovićki umalo ispala guza

Iako je zaista rijetko vidimo, kad god se pojavi ostavi dojam za pamćenje. Ovoga puta Vanja Hlilović istaknula se u gužvi ljepotica na reviji modne dizajnerice Aleksandre Dojčinović.

Novitete iz svoje kolekcije Dojčinovićka je predstavila u sklopu četvrte večeri Fashion.hr-a, a što će se nositi ovoga proljeća i ljeta došle su pogledati brojne dame s naše estrade.

Među zaista različitim i originalnim odjevnim kombinacijama isticala se Severina koja je zasjala u pravoj, proljetnog kombinaciji živih boja, dok se njezina prijetaljica Andrea Čermak odlučila za nešto jednostavniju kombinaciju – bijelu, čipkastu mini haljinu.

Glumica Mila Elegović pojavila se u crvenom kombinezonu i kratkoj, kožnoj jaknici, dok je pravo iznenađenje bila sportašica Sandra Perković koja je zasjala u nesvakidašnjem izdanju – dugoj, večernjoj haljini.

Ipak, iz mase lijepih žena isticala se loto djevojka, Vanja Halilović, koja je svojom pojavom sve prisutne ostavila bez daha. Lijepa Vanja pred okupljenim je fotografima prošetala u odvažnoj kombinaciji – kratkom crnom kaputiću i seksi visokim čizmama na štiklu.

S obzirom na to da je kaputić bio jako kratak, uvjereni smo da nema osobe koje nije, barem pokušala, zaviriti ispod njega i nadati se da će Vanja pokazati previše.

Povratak na Net.hr