OGLASILA SE PREDSJEDNICA

OVOME SE NIJE NADAO! Kolinda poslala pismo mladom rockeru, pogledajte što je napisala

Mladi pjevač Dino Jelusić dobio je pismo od predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.

Sjećate se malog Dina koji je pjevao Ti si moja prva ljubav? E pa, mali Dino Jelusić je odrastao i sada “rocka” po Americi.

Nekadašnji pobjednik dječjeg Eurosonga pobijedio je na festivalu New Wave u Sočiju, a prije dvadesetak dana postao je i član benda Trans-Siberian Orchestra.

EKSKLUZIVNO ZA NET.HR: Dino Jelusić postao pjevač slavnog američkog benda s kojim kreće na dvomjesečnu turneju!

Američki bend Dina je pozvao na audiciju na Floridi, a na njegovu uspjehu čestitala mu je i predsjednica Republike Hrvatske, Kolinda Grabar-Kitarović.

Predsjednica mu je poslala pismo u kojem mu čestita na pobjedi te mu želi uspjeh u daljnjoj glazbenoj karijeri.

SVAKA TI ČAST DINO! Jelusić pobijedio na New Wave festivalu i pozornicu podijelio sa Stingom

“Dragi Dino,

s velikim sam zadovoljstvom primila obavijest o tvom uspjehu na festivalu New wave, koji je održan 9. rujna 2016. i na kojem si osvojio publiku i žiri svojom autorskom pjesmom Father.

Ova pobjeda nastavak je tvoga uspješnog glazbenog puta koji traje od osvajanja dječjeg Eurosonga 2003. do danas, uz veliku pomoć i potporu tvoje obitelji koja s tobom dijeli radost svakog uspjeha.

Želim ti uspješan nastavak studija na Muzičkoj akademiji u Zagrebu i vjerujem da ćeš na turneji po Sjedninjenim Američkim Državama još jedanput dokazati svoj talent, znanje i profesionalnost. Glazba je tvoj profesionalni i životni poziv, stoga vjerujem da će ti i u budućnosti donijeti puno zadovoljstva i uspjeha”, stoji u pismu koje je potpisala predsjednica, a kojim se Dino pohvalio na svom Facebook profilu.

Povratak na Net.hr