DIRNULA MNOGE

OVO NITKO NIJE OČEKIVAO: Nives Celzijus progovorila o zlostavljanju koje je pretrpjela

Pjevačica Nives Celzijus na Instagramu je podijelila priču o sebi koja je duboko dirnula njezine obožavatelje.

Pjevačica Nives Celzijus još je jednom dokazala koliko je jaka osoba.

Na Instagramu je objavila osobnu priču o zlostavljanju koje je proživjela u djetinjstvu i tako dirnula brojne obožavatelje, koji su joj iskazali podršku.

Mame u školskoj klupi ☺ #kukulele #roditeljskisastanak #stiglesmoprve #bff

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

OPASNA MAČKETINA: Nives Celzijus svojim dekolteom zagrijala atmosferu na Instagramu

“Nevjerojatno kako i dan danas te tenisice umjesto da spajaju djecu kroz igru i sport, razdvajaju ih na žrtve i zlostavljače. Meni su jedna od većih trauma u osnovnoj školi bile upravo tenisice i vjerojatno je to razlog zašto sam u djetinjstvu toliko zamrzila sport. Moja samohrana majka, za razliku od drugih roditelja iz moje škole, nije imala novca da mi priušti tenisice nekog poznatog brenda i zbog toga sam se na neki način osjećala manje vrijednom. Ipak, za jedan od rođendana iznenadila me novim tenisicama. Bila sam toliko sretna kada sam skužila da napokon imam tenisice koje sliče na cool tenisice drugih učenika. Ponosno sam ušetala u školu, no moje zadovoljstvo je trajalo prekratko. Djeca su se zabuljila u moje tenisice i već nakon par minuta imala složenu pjesmicu za njih. “Diadora, Diadora made in Hrelić, Hrelić, Hrelić” mi još uvijek odzvanja u glavi. Ne znam da li sam bila tužnija zbog sitnih provokacija učenika ili zbog misli kako je moja mama s puno ljubavi štedila te novce kako bi mi priuštila nešto što me dovodilo do suza. Nikad nisam priznala mami kako te tenisice nisu bile dovoljno dobre za moje kolege i nažalost nosila sam ih samo u rijetkim prilikama… U osnovnoj školi dala sam si obećanje kako ću dati sve od sebe da jednom kad odrastem budem uspješna i svojoj djeci priuštim brendirane tenisice. Danas znam da su Diadora jednako super cool tenisice, kao i Nike i Adidas ili pak neke no name tenke ako ih nosi super cool osoba i zato moja djeca ne pate od brendova niti primjećuju neku razliku između skupih i jeftinih stvari… I znate šta vam mogu reći, svi ti koji su u prošlosti smatrali da nisam dovoljno dobra za njih jer se nisam priklanjala masi, jer nisam bila bogata, jer nisam bila poput njih, danas bi se rado družili sa mnom i misle da sam jednostavno, sjajna. Dok su se oni ne družili sa mnom i smišljali pakosti ja sam pisala pjesme, stvarala, radila na tome da postanem ovo što jesam danas, sjajna osoba”, napisala je Nives na Instagramu.

Nevjerojatno kako i dan danas te tenisice umjesto da spajaju djecu kroz igru i sport, razdvajaju ih na žrtve i zlostavljače.  Meni su  jedna od većih trauma u osnovnoj školi bile upravo tenisice i vjerojatno je to razlog zašto sam u djetinjstvu toliko zamrzila  sport. Moja samohrana majka , za razliku od drugih roditelja iz moje škole, nije imala novaca da mi priušti tenisice nekog poznatog brenda i zbog toga sam se na neki način osjećala manje vrijednom. Ipak za jedan od rođendana iznenadila me novim tenisicama.  Bila sam toliko sretna kada sam skuzila da napokon imam tenisice koje lice na cool tenisice drugih učenika.  Ponosno sam usetala u školu no moje zadovoljstvo je trajalo prekratko.  Djeca su se zabuljila  u moje tenisice i već nakon par minuta imala,  složenu pjesmicu za njih. Diadora, Diadora made in Hrelic,Hrelic,Hrelic mi još uvijek odzvanja u glavi. Ne znam da li sam bila tužnija zbog sitnih provokacija učenika ili zbog misli kako je moja mama s puno ljubavi stedila te novce kako bi mi priuštila nešto što me dovodilo do suza. Nikad nisam priznala mami kako te tenisice nisu bile dovoljno dobre za moje kolege i nažalost nosila sam ih samo u rijetkim prilikama… U osnovnoj školi dala sam si obecanje kako ću dati sve od sebe da jednom kad odrastem budem uspješna i svojoj djeci priuštim  brendirane  tenisice.  Danas znam da su Diadora jednako super cool tenisice, kao i Nike i Adidas ili pak neke no name tenke ako ih nosi super cool osoba i zato moja djeca ne pate od brendova niti primjećuju neku razliku između skupih i jeftinih stvari…I znate šta vam mogu reći, svi ti  koji su u prošlosti smatrali da nisam dovoljno dobra za njih jer se nisam priklanjala  masi, jer nisam bila bogata, jer nisam bila poput njih, danas bi se rado družili sa mnom i misle da sam jednostavno, sjajna. Dok su se oni ne družili sa mnom i smišljali pakosti ja sam pisala pjesme, stvarala, radila na tome da postanem ovo što jesam danas, sjajna osoba :) #budisupercool #volisvojeprijatelje #budisjajan #volionostonosimousebi

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Povratak na Net.hr