SANJA ŽULJEVIĆ

OVO JE VODITELJICA PETE SEZONE SHOWA ‘ŽIVOT NA VAGI’: ‘Kandidati su bili iznenađeni kad su me vidjeli u ovoj ulozi…’

U ulozi voditeljica nove sezone RTL-ovog showa naći će se Sanja Žuljević

Peta sezona showa „Život na vagi“, jednog od omiljenih TV formata gledatelja posljednjih godina, starta uskoro na RTL-u, a voditeljsku palicu od Marijane Batinić, koja je na rodiljnom dopustu, preuzet će Sanja Žuljević, trenerica u prve tri sezone.

„Kad me izvršni producent showa, Vanja Meandžija, zvao na sastanak, posljednja misao u glavi je bila da zove zbog toga. Ali nakon predstavljanja ideje, kraćeg razgovora u kojem smo, između ostalog i spomenuli da je to već isprobano (u Americi su to isto napravili s trenerom Bobom Harperom) i prolaska kroz detalje kako će ta uloga zaista i izgledati, već sam bila poprilično sigurna da ću pristati. Nakon što sam prespavala i stavila sve u životni raspored definitivno sam odlučila pristati. Ipak je to dobar izlaz iz zone komfora za mene!“ kaže Sanja Žuljević, koja je punu podršku dobila i od Marijane.

ANA IZ ‘ŽIVOTA NA VAGI’ OTVORILA DUŠU: ‘Otići ću na operaciju oba koljena koja su mi stradala zbog debljine…’

Sanja Žuljević

„Mare je bila super, dala mi je puno riječi podrške između kojih i priznanje da je i ona bila jedan od inicijatora ove ideje. Svakako mi je dala do znanja da vladam time i da ću se bez problema jako brzo ubaciti u taj film, ali u svom stilu“, kaže nova voditeljica te priznaje da su i kandidati, koje će gledatelji uskoro upoznati, bili poprilično iznenađeni kada su vidjeli nju u ulozi voditeljice.

Sanja najavljuje i da je pred natjecateljima, trenerima Majom Ćustić i Edinom Mehmedovićem, pa tako i pred gledateljima RTL-a potpuno drugačija i posebna sezona, počevši od toga da se nakon Zagreba, Samobora i Crikvenice ova sezona snima u Slavoniji. A što se to sprema, kakve novosti mogu očekivati obožavatelji showa i tko će se u petoj sezoni okruniti titulom „najvećeg gubitnika“, gledatelji će doznati ove jeseni na RTL-u!

SARA I MARINO IZ ‘ŽIVOTA NA VAGI’ VIŠE NISU ZAJEDNO: ‘On je odabrao neke druge puteve koji ga uveseljavaju…’

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr