UHVAĆENA!

OVO DEFINITIVNO NIJE OČEKIVALA: Obožavateljica potajno fotografirala slavnu glumicu, a ona joj se genijalno osvetila

O ovoj osveti slavne glumice danas bruje društvene mreže.

Kada si poznat i slavan prate te na svakom koraku, fotografiraju i snimaju. Upravo to dogodilo se glumici Naomi Watts, vjerojatno po tko zna koji put. No, glumica se ovog puta na genijalan način osvetila obožavateljici koja ju je pokušala potajno fotografirati u podzemnoj željeznici.

KRAJ JOŠ JEDNE HOLIVUDSKE LJUBAVI: Naomi Watts i Liev Schreiber prekinuli nakon 11 godina

Naime, obožavateljica se na svom Instagram profilu pohvalila fotografijom glumice iz podzemne, a fotografirala ju je dok je sjedila prekoputa nje. “Prekrasna Naomi Watts danas u podzemnoj željeznici”, napisala je u opisu fotografije.

No, ono što je najzanimljivije u cijeloj situaciji jest to da obožavateljica nije shvatila da je i slavna glumica iskoristila svoj paparazzo-talent te je uslikala. Shvatila je da je uhvaćena na djelu tek kad se na Instagram profilu Naomi Watts pojavila fotografija obožavateljice koja je snimljena u trenutku dok ju je fotografirala. “Mislila si da si se pritajila? Uhvaćena si”, napisala je glumica u opisu fotografije i nasmijala svoje pratitelje na Instagramu.

Iako se ova situacija dogodila prošle godine, korisnici Twittera tek su sada povezali ove dvije fotografije i shvatili o čemu se radi.

Povratak na Net.hr