Gledajte što smo pronašli u arhivi, možete li pogoditi tko je to?

Ona je danas jedna od naših najpopularnijih pjevačica koja je, zahvaljujući velikom broju fanova, stekla status kraljice estrade. Osim zbog glasa, većina je obožava i zbog besprijekornog stasa i seksi stila odijevanja kome rijetko tko može odoljeti. No, nije ona uvijek izgledala poput zvijezde i gajila taj hvalevrijedan status.

Pretpostavljamo da ste već pogodili kako se radi o slavnoj Splićanki Jeleni Rozgi. I ona je, naravno kao i svi mi, jednom bila dijete. A kako je izgledala u tinejdžerskim danima saznali smo kada smo ‘nabasali’ na davno zaboravljene fotografije u bazi naše foto agencije.

Istovremeno iznenađeni i razdragani vidjeli smo nevino lice Jelene Rozge, bez trunke šminke i ijednog nedostatka. Lijepa, mlada i nasmijana, Jelena je pozirala na vrhu omiljenog splitskog šetališta, Marjana.

Moramo priznati da nam je bilo zaista neobično vidjeti Rozgu odjevenu u preveliku zimsku jaknu, običnu bijelu majicu i s kapicom na glavi. Vjerujemo da pjevačicu uz ove fotografije vežu lijepa sjećanja za rodni grad i bezbrižne, tinejdžerske dane.

Povratak na Net.hr